SAMA
Moderator
Znaci kreno biznis,cim je stigao lapa topa..Jesu to one nevidljive pljeskavice,kad se tako dobro zaradjuje.Bas si nam nedostajao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baš da se toliko zarađuje i nije. Na otplatu drug. Tek treba zaraditi za njega.Znaci kreno biznis,cim je stigao lapa topa..Jesu to one nevidljive pljeskavice,kad se tako dobro zaradjuje.Bas si nam nedostajao.
Bar dan kokosari i ostali.Malko nam zaladilo.
Kokcidiostatika nema u dvojki.Samo u jedinici.I da se kolje sa jedinice,nece se osecati,bar sto se leka tice.Moze se osecati na nesto drugo u zavisnosti od cega je koncentrat sastavljen.Sam kokcidiostatik nema ni ukusa ni mirisa.Nece mu trenutno nista biti i ako ga pojede,ali ga ne valja taloziti u organizmu.Isto vazi i za antibiotik,koji se doduse oseca,ali mislio sam da nema trenutno stetno dejstvo.To dejstvo je odlozeno,pa se posle ljudi cude sta mu bi.Dobar dan.
Neznam gdje da napišem pa ću ovdje.
Jutros rano mi dođe susjed i kaže da će klat svoje piliće tovne, a hranio ih je sa jedinicom nekih 20ak dana, pa je onda miješao koncentrat za tovne sa kuruzom.
Ali koncentrat nije skroz izbacio.
Znam da se na forumu pisalo o čišnjenu organizma pileta, posebno zbog onih kokcidiostatika.
Pa me zanima, oćeli to meso imati dobar okus? Zna da se niko neće otrovat,ali ipak ih je bolje 10ak dana pročistit a?