Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci kreno biznis,cim je stigao lapa topa.:osmeh:.Jesu to one nevidljive pljeskavice,kad se tako dobro zaradjuje.:haha:Bas si nam nedostajao.:ppozdrav:

Druze bas originalno resenje za pse lutalice.:osmeh: Jel ih meljes na krupnu il sitnu sajbu.:haha:Sala naravno.Nek je sa srecom novi biznis.:ppozdrav:

Ako je to korak ka zavrtanju placanja,pa da im i oprostimo.:osmeh: Bane lako je ovcama,one imaju vunu.Ovim nasim zivuljkama treba grejati.Nego pogledajte sta je napredna tehnika.:haha:

Lako je za ovce, čobanima dosadila vrućina, a prašine sam se nagut'o ove godine ima da iskašljavam čerpiće do decembra.

Poslednja izmena:
E moj druze.Sinusi su mi puni prasine od seckanja slame.Sanjam je nocu,a kad negde krenem,ako mi perce pilece od nekud ne viri,ko da ne drzim pilice.:haha:O kozi da ti ne pricam.Nemere se izluftirati.Vise trezan ni sam sebe ne mogu podneti.:osmeh::ppozdrav:

Dobar dan.
Neznam gdje da napišem pa ću ovdje.
Jutros rano mi dođe susjed i kaže da će klat svoje piliće tovne, a hranio ih je sa jedinicom nekih 20ak dana, pa je onda miješao koncentrat za tovne sa kuruzom.
Ali koncentrat nije skroz izbacio.
Znam da se na forumu pisalo o čišnjenu organizma pileta, posebno zbog onih kokcidiostatika.
Pa me zanima, oćeli to meso imati dobar okus? Zna da se niko neće otrovat,ali ipak ih je bolje 10ak dana pročistit a?

Dobar dan.
Neznam gdje da napišem pa ću ovdje.
Jutros rano mi dođe susjed i kaže da će klat svoje piliće tovne, a hranio ih je sa jedinicom nekih 20ak dana, pa je onda miješao koncentrat za tovne sa kuruzom.
Ali koncentrat nije skroz izbacio.
Znam da se na forumu pisalo o čišnjenu organizma pileta, posebno zbog onih kokcidiostatika.
Pa me zanima, oćeli to meso imati dobar okus? Zna da se niko neće otrovat,ali ipak ih je bolje 10ak dana pročistit a?
Kokcidiostatika nema u dvojki.Samo u jedinici.I da se kolje sa jedinice,nece se osecati,bar sto se leka tice.Moze se osecati na nesto drugo u zavisnosti od cega je koncentrat sastavljen.Sam kokcidiostatik nema ni ukusa ni mirisa.Nece mu trenutno nista biti i ako ga pojede,ali ga ne valja taloziti u organizmu.Isto vazi i za antibiotik,koji se doduse oseca,ali mislio sam da nema trenutno stetno dejstvo.To dejstvo je odlozeno,pa se posle ljudi cude sta mu bi.:sta:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh