Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vece i Vama. Ja evo sada stigoh da se ulogujem, naporan dan.:ppozdrav:

Ovome sam se danas slatko nasmejao "
OGLAŠAVA SLEDEĆU POZICIJU:Čistač / čistačica1 izvršilac - Subotica

Potencijalni kandidat trebalo bi da ispunjava sledeće uslove:

• Preciznost, odgovornost, inicijativa, ljubaznost
  • Sposobnost timskog kao i individualnog rada
  • Poželjno iskustvo u sličnim poslovima
  • Srednja stručna sprema :haha: Moraš biti školovan i metlu da vozaš a za ceđenje krpe sigurno treba faks.

Dosla cudna vremena. Za sve se trazi skola, izgleda da cemo biti naj skolovanija nacija na kugli.

- - - - - - - - - -

Dobro vam jutro zelim zivinari. Zahladnele noci pa se mora pojacati grejanje narocito kod malih pilica.

- - - - - - - - - -

Dobro jutro zivinari. U mojoj kuci je danas slavlje, kome je uz put izvolite.

- - - - - - - - - -

Dobro jutro zivinari. Kako ne nazdravljam nigde nikoga ovde.:ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Dobro vece. Jel ovo neki bojkot chata? Ajd probacemo ovako:

Bro vece kasti.:osmeh: Ta kaki bojkot.Nema se kade.
Mozel vako stogodj.:osmeh:
Одломак из монодраме "Сремац,браца мој"..... Што се тиче сам' те моје прве жене, није она ни тако лоша била, сам' да није имала тако грдну ману за нас Сремце. Ви'те, ми смо валда друкч'е васпитани. Код нас женској деци, ајд' добро, увр' главе, купи једна-две лутке од сиграчака и то више зато да се од мали' ногу учиду шити. Ал' мушкој деци какве сиграчке, ју на'пако! Та она имаду ону ствар па нек теглиду и сиграју се до миле воље. А ондак опет кад смо се ми мушкарчићи, јелте, с тим нашим цурицама сиграли, то нису биле којекак'е варошке игре: "мице","шантишколице"... Та ми смо се 'ома од мали' ногу сиграли: "тате и маме", па "доктора", а највише смо волели да се сиграмо "крмаче и нераста". Што вам је то једна лепа и поучна игра, да вам је сада не описивам...Ал' кол'ко је поучна то се најбоље вид'ло кад дође време па нас упишеду у гимназију, да л' у Руму, Митров'цу, ил Карловце Сремске. Ту ти, браца мој, од прве године о'ма' уведемо оно што се данас зове "сексуално васпитање", па кад ми добро обучимо те младе фрајлице, варошке, ондак тек оне уче оне њи'ове фићфириће и то из виши' разреда, а ови млађи варошани, а они тек имаду да се начекају о,хо,хој...
Ја ти, браца мој, незнам ни једног правог Сремца да тај трпи у кревету поред себе жену обучену. Как'и ладно, свеца му **greška женског! Нек се припиједу уз мушкарца па кад се чисто онако протрљаду кожу о кожу, да ви'ш како очас жива ватра сукне. Елем, а она ти моја Србијанка била нека зимогрижљива... Свеца јој њеног, па кад се то обуче, та не знам 'ди све нађе! Гаће неке, к'о Тарас Буљба да и' је носио, па још на њи' мој стари унтрцигер, озгоре шес' слојева разни' блуза и дуксера...Од могпокојног бабе нашла појас онај, леђа што се греју, а бог'ме, док се кревет не угреје, и неко гуњче је знала да обуче. На ногама штрикане чарапе од домаће вуне, најдебље...У, гајде јој женске, сам' фали оне њи'ове опанке, шиљкане да обује, па к'о надничара как'ог да **greška! "Та погледај се как'а си! Лакше би' распаков'о и неку Тотицу матору!".....

Nek su nama totice zive i zdrave,al stvarno moras imati dooobru volju,da te ne prodje dok razgrces.:haha::ppozdrav:

Dobro jutro drustvo. Ovde se kako vidim vodili poucni divani.:haha: Niste Vi zeljni...... inace ne bi Vas prolazila volja makar 2-3 puta. Setite se mladjih dana. Nit je damama bilo hladno nit je Vas prolazila volja.:haha:

Dobro jutro zivinari. Kako sam lepo spavao posle luftiranja na Fruskoj gori.:osmeh:

- - - - - - - - - -

Dobro jutro spavalice. Danas mi je dar- mar u kuci. Usli majstori da krece. Usao sam u radnju sat pre pocetka radnog vremena a vracam se u kucu tek oko 21 sat, iako je radno vreme do 18 sati. Na moju zalost i sutra su u kuci, doslo mi je da se odselim.:osmeh::ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Dobro Vam jutro zivinari.

Opet si se raskrecio.:osmeh: Pecanje je zakon za takve radove.Ukoliko ti je ladno prijatno kafanica,samo poneses vise para nego sto kostaju majstori.:haha::ppozdrav:

Juce video ledja majstorima, a u subotu ako Bog da na pecanje. Isao bih u nedelju ali ovi prognoziraju kisu.

Ispravka, ipak cu u nedelju na pecanje. Kisa pocinje tek predvece.

Poslednja izmena:
Jel neko primetio cudno ponasanje kod pilica?Ima li neko nastranog petla? :haha:
Kako bi ova pesma izgledala u gej varijanti.:haha:

Dobar dan .Upravo mi počeo vikend ,sad da vidim šta da radim da se psihički odmorim od firme.:osmeh:

- - - - - - - - - -

Dobro veče društvo .Kako se večeras osećate .Ja ovako

Pogledajte ovo.:ideja:Tip sa 28 godina ustedeo od dzeparca :haha: 200000e i dobio od EU bespovratno jos 300000e i sad ima gospodski posao.:osmeh:Dali je ovo moguce?Takvi uspesni klinci ce i kod nas pogasiti sva dosadasnja tovilista.::jako_besan::
E da tura i od mene za obicne smrtnike.:haha::ppozdrav:

Dobra vam noć kolege. :ppozdrav: Evo i mene konačno posle dužeg vremena. Živ i zdrav, malo razveden ali u svom novom poslu. Počeo sam da pečem pljeskavice u Buđanovcima na centru. Ranim narod. Imao sam puno posla pa se nisam stigao malkice družiti i sa vama ali sam danas nabavio lap-top pa evo me. :ppozdrav::ppozdrav::ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh