Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vece drustvo. Imal koga ili pisem na prazno?

Duki posto si veceras D.J. ajd za moju dusu onu od zorice brunclik"rasiri ruke o majko stara" pa kud puklo da pukne:ppozdrav:

e bas tako... iza sedam gora i mora... 12000km sitnica!!
a prolece najlepse mirise u mom kraju..

Hvala Duki care!!!

e ovo nisam cula nekih 30 godina, to je moj otac pevao mojoj majci...
sve bolje i bolje..
ljudi svaka cast!!

Pa kada smo krenuli da nastavimo sa lepom muzikom:

Ovo se dobije kada se izmesa Bosanska i Bacvanska krv. Volem sevdah al uz tamburu.:ppozdrav:

Drago mi je sto uvek imamo ovde dobro drustvo bez neki ispada i provociranja. Hvala Vam.

Pa vidis da smo svi umereni kad je alkohol u pitanju.. ma da nas covek samo pozeli na veselju... ali i sa ovom razdaljinom i samo preko neta:haha::ppozdrav:

Pa vidis da smo svi umereni kad je alkohol u pitanju.. ma da nas covek samo pozeli na veselju... ali i sa ovom razdaljinom i samo preko neta:haha::ppozdrav:

Tehnicka dostignuca su sve savrsenija. Ko zna jednoga dana sta sve moze da se dogodi. Mozda u bliskoj buducnosti da po zelji se za 5 minuta se skupimo na ko zna kojem kraju sveta. Sve je moguce.

Dobro Duki da sad bas ne preterujemo, mozda bi se neki i snasli.. ali ja i moje "znanje" kad je ta fina tehnologija u pitanju.. ko zna gde bih stigla::sramota::..

Dobre ljude put vodi uvek u istom smeru. Tu nema greske.

Narode ja Vas pozdravljam i zelim ugodnu i mirnu noc.

P.S.Valjda ce Partizan pobediti.:osmeh:

Dobro veče .Šta je ovo niste se valjda sinoć ispucali:osmeh: .Kolko znam na TV-u nema ništa interesantno

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh