Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala drugari.Bese stvarno veselo.Jos osecam posledice.:osmeh: Okacismo ona Zimina zaprezna kola,pa smo zajedno sa rodjendanom burno proslavili.Teska su ko tuc,pa sam strepeo kako podici.Al zato kad sam se posle opustiooo.:svinja:Okacicu slicicu,cim budem mogao videti aparat.:haha::ppozdrav:

Postovani zivinari...imam jednu molbu na Vas. Posto svi nemaju dovoljno brz internet pa treba puno vremena da se otvore slike, ja bih Vas molio da probamo sa manjim slikama. Probajmo na ovaj nacin:http://www.dodaj.rs/ Ako ne bude islo u cugu, malo strpljenja i uspecemo. Hvala Vam unapred.:osmeh::ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Dobro jutro narode.:ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Dobro jutro zivinari. Ponovo smo se uspavali.:ppozdrav:

Bar dan.Radi se uveliko.:osmeh: Nesto nam zamrla ova tema.Jel to zbog puno posla,jeftine hrane ili visoke cene nasih proizvoda.:haha:

DObra ti ova Zvonkova, bas mi prija da se odmorim od tekucih dogadjanja... kako bi mi prijala neka ziva mjuza negde u nekoj kafanici nasoj.. u Srbiji naravno::pomoc:;muci me malo nostalgija..

Lakše je podneti nostalgiju, nego prazan buđelar... Ili da cele godine radiš da bi ti neki pametnjaković zabranio da prodaš kome hoćeš svoj proizvod.

Jeste to istina, ali sustigne me nekad tako seta... znam kolko je tesko tamo, deca mi pricaju, hteli su svi da ostanu duze..ali mislim da za nedelju dana svi stizu ovamo, a i ovi prijatelji iz Vrsca stigli pa pricaju kako je tamo, da znamo gde je ovoj Africi **greška pa da je poljubimo po sred srede.. nema veze nis to su crnci i glupi i lenji ali jos jedino moze ovde dobro da se zaradi, i nema zime sto meni posebno prija, ovde sad za mesec dana krece leto.. izgruva neka vrucina tamo od decembra do februara ali nije strasno ni priblizno onome sto je bilo u julu u Srbiji.

- - - - - - - - - -

Znate sta mi najvise fali od hrane ovde!? Burek sa sirom i jagnje na raznju!!

Dobro jutro narode. Kakva Vas je to kuknjava spopala sinoc? Bas je ovde lepo, politicari koji nas vode u "bolji zivot" kazu da sve imamo i samo malo da se strpimo dok oni ne srede stvari a onda ce da nam cvetaju ruze.:haha::ppozdrav: Pre otprilike dve godine na ovom forumu se povela polemika da li mladi treba da idu iz zemlje ili da ovde ostaju i pokusaju da pocnu neki svoj zivot. Ja sam u toj polemici bio zestoko protiv odlaska mladih ljudi iz zemlje i sada vidim da sam POGRESIO. Tesko je ovde u ovoj nasoj pokradenoj zemlji poceti pristojan zivot od svoga rada a da te nema neko da "gura u ledja".

Brojtro.Malo je tmurno,kisovito i hladno,ali je dobro.Jos nisam cuo da je nesto poskupelo.:osmeh: Zato nesmem da upalim televizor.:haha:

Dobro jutro Jaco, pa nije Te bilo par dana.

E moj Duki, svi negde putuju svi negde idu, a ja ko baba ostjem kuci i u firmi da se mlatim sa ovim crncima.. a posla preko glave, sinoc sam do 23h bila u kancelariji pravila neke ugovore, moz misliti iz zdravstva u papirologiju, a ja znam samo sa zivi ljudi i sa slomljene kocice.. ali sta je tu je.
otvorim forum a brzaka, proverim da'l ste svi na broju i zivi i zdravi... i to je to..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh