Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Треба руке чешће прати ако сврбе дланови :haha: .. Добар јутар .. овде и даље пада :kisa: одо ја полако да правим чамац ... јес увек неко заради ал ко :sta:

Dobro jutro ,kako je tako je ,iz ove kože se ne može .Kako se kaže " Bogu božje Caru carevo" Ti Dule ugradi klumavi uređaj po će biti bolje..Zdravlje je najbitnije ,a pare para ionako nema :osmeh: Al prosipam mudrosti od ranog jutra sam sebe iznenađujem:haha:

Oce to kad se umor ne savlada.:osmeh::ppozdrav:Kod mene rosi neka kisica,tek da mi pravi problema u nosenju pilica.Nemam toliko kisobrana,a ne voledu pokisnuti.:haha:

Па имаш минералну :osmeh: ее кад већ лупам .. јел неко пробо да даје живини ?

bobanvrb Ceo dan se..cka tako da je nakapalo oko 3 l ,al to me nije sprečilo da ulovim jednog pacova kapitalca ko omanje prase ,još da sam pakistanac pa da ga bacim na žar al bi bilo gozbe:haha:

Nemoj da te cuju kinezi.Ce ti dodju na kucu.:osmeh: Ako je velik,mogao bi proci u cevapima na nekoj akciji.:haha:

Интересантно ... Изгледа да zis и пацовима даје кад тако лепо напредују.. :haha:

Pedja1 Pa izgleda da kod komšije više nema šta pa došo kod mene ,al se zaj...:osmeh: kod mene još manje pa je već crkavo od gladi i nije mogao ni da beži:haha:

I pacovi sad proklinju cenu kukuruza.Da je losa,manje bi se krunilo,ovako ce ostati ko ribe na suvom.:haha:

Dobar dan drustvo. Evo stigoh i ja da se ulogujem.:ppozdrav:

Nasem drugaru @SAMA zelim srecan rodjendan.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh