U potpunosti se slažem sa tobom Tako se i treba ponašati u granicama normalnog a ne iz ktajnosti u krajnost.Napraviše nas budalama.Svakodnevno govoreći o maskama koje niko ni ne nosi kako treba ili ih nosi po mesec dana-to su kontra efekti.Distanca,kao da ne znamo šta je to.Zašto komunalci ne utrčaše u tržne centre zbog CRNOG PETKA.Kao da im sve ovako odgovara ne bi li pokušali prvo da nas zaključaju,pa da nas tako zajebavaju jedno godinu dana dok strah ne postigne svoj vrh i da mogu da rade šta hoće.Kako god okreneš, najxxxbali smo...
Otkad su ovde u selu navodno 2 obolelih, narod pošandrcao načisto, nit' ko koga posećiva, nit' se "kafeniše" k'o ranije...
Neko se zeza i dalje, a neki odoše u krajnjost da se zaključavaju u dvorištu i otvoreno objavljuju da im niko ne prilazi niti posećiva...
Prestadoše i hleb u radnji da uzimaju...
Vidim da nose maske, bračni par u sopstvenom automobilu, u koji nikog drugog ne primaju i voze...
Valjda i spavaju u tim maskama, jxbxš mi sve....
Ponavljam, gledam da sam u sredini, normalno, kad vidim da neko kija i kašlje, maknem se dalje, ne rukujem se i slično, to sam i do sada radio u zimsko vrijeme, ali daleko od toga da begam od sveta, teram narod od mojega dvorišta i "samoizoliram" se....
Vakcinisati se neću, ne zato što ne verujem u vakcinaciju, već što ne verujem vakcini koja je stvorena za 9 meseci, bez poštovanja ikakvih doskora obaveznih i nepromenjlivih procedura i ispitivanja...
A ovo što Ovaj Ovdašnji "mali bog" prijeti, da će uskratiti zdravstveno onome ko odbije vakcinaciju (dobrovoljno učešće u eksperimentu) brinem se k'o za lanjski snijeg....
A vjerujem da ima makar 1/3 čestitih i zdravorazumskih iksana, ovak'ih, poput mene...
Ali jedno je sigurno što KŠ govori je da sve zavisi od nas-tj naroda.Ili će se igrati njihova igra ili će se narod probuditi.Pa čak i ovde na forumu smo podeljeni,kome to odgovara.Nama sigurno ne.Isto nam se desilo i sa poljoprivredom Zbog samih podela sad nas vozaju ko male majmune-svi ćute,nikom nije dobro a niko ništa ne preduzima a gospoda lepo skidaju kajmak.gde je novac za krave,ovce.Sutra je zadnji dan kako je ministar obećao i šta.Nikom ništa.Pojela maca,mi ćutimo,oni pune džepove.