Da je bilo leka preziveli bi bolest, koliko bi jos poziveli to niko ne zna.Stvarno sta reci za ove sto su imali po 90god,da nije bilo korone ziveli bi jos pola veka
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da je bilo leka preziveli bi bolest, koliko bi jos poziveli to niko ne zna.Stvarno sta reci za ove sto su imali po 90god,da nije bilo korone ziveli bi jos pola veka
Nema logike.
Ti se izgleda mnogo plasis smrti, da li si svestan koliko je 90 godDa je bilo leka preziveli bi bolest, koliko bi jos poziveli to niko ne zna.
Otkud tebi da se ja plasim smrti? Ni u jednom trenutku se nisam osetio smrtno ugrozenim, ali nije bilo svejedno. To sto su dusebriznici stvar pokusali da prevedu u sasvim drugu pricu to je drugi problem. Ja znam ocemu ti pises o tim starijim ljudima, ali sam pisao u kontekstu da je postojao lek i iole sanse da se ti ljudi pa i ovi ljudi sa estrade izlece oni bi danas bili zivi.Ti se izgleda mnogo plasis smrti, da li si svestan koliko je 90 god
Sreća što je ovo Balkan pa kad narod vidi vile u očima biće belaja.Samo se nadam da neće biti prekasno.Takva propaganda i na Tv-u i po društvenim mrežama,normalno je da su ljudi ne uplašeni nego preplašeni,pa čak mnogi ne znaju šta da misle jer su sluđeni.Treba slušati ovog što je osudio Tadića što je govorio minut na sahrani patrijarha Pavla a on 13 na sahrani Irineja.Zašto nisu zabranili odavanje počasti ako je toliko opasna situacija.Зашто ми се одбија здравстено осигурање? Изгледа да неће бити баш пуно вакцина за наручити... Ако држава буде имала такав став и услов за лечење у болници онда лепо да врате паре са каматом што сам уплаћивао и да ми не одбијају здравствено осигурање.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Ne znam ko radi na tim respiratorima jer to moraju biti dobro obučeni ljudi.Tu se dešavaju smrtni slučajevi. E sad,jedna šteta,sto grehova.Tih stručnjaka ima malo-jer to su anesteziolozi.Koji god su u rizičnoj grupi imaju pravo da odbiju rad u Kovid zoni,Mislim da je neko izneo podatak da ih ima 300 ali nemojte me vatati za reč.Ti stariji i rizični rade na hitnim slučajevima.Sada zaključite ko onda radi na respiratorima a ima ih 254 ako je tačan podatak.A 1 pacijent zahteva 1 stručnjaka.Možda ih ima među migrantima pa ih zato uvozimo.Umirali su i carevi i kraljevi tako da se od toga nekad ne moze pobeci
Kolega isao da se testira na koronu. Doktor ga pita dali pije pusi. On mu odgovorio pomalo. Doktor mu rekao da pojaca pice i cigare.
Бу-ха-ха-ха!!! (грлени смех) Двоје оболелих, кажеш!? Овде код мене, у селу са око 'иљаду шесто душа, тренутно имамо десетине оболелих или ако кажем и стотину, неће бити далеко од истине.Otkad su ovde u selu navodno 2 obolelih, narod pošandrcao načisto, nit' ko koga posećiva, nit' se "kafeniše" k'o ranije...
Priča nije išla u tom kontekstu, već je akcenat na činjenici da su ljudi sluđeni načisto, u ovako maloj sredini kakvo je moje selo sa 64 duše, prosek godina otprilike ko i broj stanovnika,, a više ne veruju ni prvom košiji, već "malome bogu" na Andrićevom Vencu, i "sokoćalima", tipa mobilan, tv i globalna mreža, i prema tome se upravljaju....Бу-ха-ха-ха!!! (грлени смех) Двоје оболелих, кажеш!? Овде код мене, у селу са око 'иљаду шесто душа, тренутно имамо десетине оболелих или ако кажем и стотину, неће бити далеко од истине.