PEET e nikada necu zaboraviti jednu Djindjicevu mudrost a svaki normalan covek bi se najezio AKO GUTATE ZABU PROGUTAJTE JE CELU A AKO GUTATE VISE ZABA PROGUTAJTE PRVO ONU NAJVECU i vidi se iz ove mudrosti da je opravdan novac ulozen na studiranje u Nemackoj jer da je filozofirao u Beogradu ili Zagrebu NE BI IZLETALE OVAKVE KRUPNE MISLI. A to da se proguta najveca zaba je trebalo da se odnosi na predsednika drzave ili na mafiju ali ta mafija je imala dosta pravih prijatelja u DS u. Kako god bilo u pocetku jeste bilo euforicno i prijatno biti clan stranke pogotovo DOK SU SE SVUGDE UZLEBLJIVALI DOK JE MILION LJUDI OSTALO BEZ POSLA ALI OVIH NESTRANACKIH medjutim kasnije je postala blamaza biti clan DS a i svi su to vesto skrivali a i sami clanovi nisu zeleli da se eksponiraju i prisecaju se tih momenata a i u narodu bi to izazvalo gorusicu. Tako da bi zamolio clana ZORAN0230 da ne iznosi ime drugarice koja je obelodanila stranacku pripadnost druga COCIJA064 jer sam siguran da devojka nista lose nije zelela i mislila u tom trenutku a mozda je samo radi neke orijentacije dali je to taj covek rekla PA JEL MISLIMO NA COCIJA IZ DS ili je mozda rekla MA ONAJ MALO NADOBUDNI VOLI DA SE NOSI BAHATO A PUKO JE KO BAS ZAJEDNO SA SVOJOM STRANKOM tako da ne treba drugaricu kriviti jer SIGURNO JE DA JE ZELELA NAJBOLJE. Sto se tice PEET a on je se sam identifikovao i to je lepo i iskreno. A sto kaze nas narod KO SAM PRIZNA POLA MU SE ....KAKO ONO BESE znaci druze PEET vi ste rascistili sa ostatcima proslosti obracunali ste se a sa dolaskom tog DEMOKRATSKOG TALASA NAROD JE DOZIVEO BLAZENSTVO A NAJVISE U PREDELU ANALNOG OTVORA. Ali jedna stvar koja je VEOMA BITNA ko d tebe i Cocija a sto ja veoma cenim STO STE RASPADOM DEMOKRATSKE STRANKE OSTALI DOSLEDNI SVOJIM STAVOVIMA I SVOM OPREDELJENJU I TO MI SE DOPADA..Mogli ste da predjete u NAPRDNE SVEDOKE ali niste i svaka vam cast zbog toga a ti si cak i napustio Sjedinjene Americke drzave da bi docekao demokratiju u svojoj zemlji. Ali izgleda a to sam pricao sa mnogim ljudima da Djindic nije likvidiran sve bi bilo drukcije i moguce JER ON JE ISFINANSIRAN SA ZAPADA DA NAPRAVI JEDNU LEPU I MODERNU KOLONIJALNU DRZAVU u kojoj ce svaki covek moci dostojanstveno da radi 12 sati dnevno i da zaradi i za burek i za jogurt A SPAVANJE MA SPAVACEMO KAD ODEMO U PENZIJU........ AL AKO PREZIVIMOTi se treses non stop, nije da ne znas ti pravopis treses se i to ti stvara problem u pisanju.
Gde si ti cuo recenicu da cete spavati kad pocrkate? A da je trebalo raditi u svakom smislu trebalo je, posle onih morona, drzava je bila sravnjena.
Ovaj je bio pojam u svakom smislu za ove danas.