Bili smo razred do razreda.Ako nismo školski,,kako bi se to nazvalo i onda drugarica laže.Malo nisi pratio na casu. Odakle ti to da smo mi skolski? Samo generacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bili smo razred do razreda.Ako nismo školski,,kako bi se to nazvalo i onda drugarica laže.Malo nisi pratio na casu. Odakle ti to da smo mi skolski? Samo generacija.
Nisam izmislio-tako te je drugarica opisala.Ja ne znam,samo sam citirao.Nemoj po ko zna koji put izvrćati priču.A biti režimski ne mora značiti da si i član.Ha ha rezimski covek. Izmisljas kao i o vecini stvari o kojim pises. Od visestranacja devedesetih samo sam glasanjem za DOS na tren bio kao uz vlast. Znaci nikad clan ni jedne stranke, SKJ, nikad Sloba ili ne daj boze ovaj danasnji. Tako da izmisljaj samo izmisljaj ili se idi leci jer patoloski lagati to je vec bolest. I da pozdravi mi drugaricu. Ha, ha.
Ovo je moj prvi post od 14 11. 18 11 se upala jos iskomplikovala. Nit sam cmizdrio nit veliko kukao samo sam hteo da upozorim na licna iskustva kao opomenu onima koji hoce da se cuvaju. Posle su se nakacili neki koje ni dan danas nemoz skinuti sa grbine.Kod mene nikad nije bilo dileme oko korone, verovao sam da je ima i nervirali su me ljudi koji su bili skeptici. Na zalost zakacio sam virus u njegovom naj gorem izdanju. Dva testa pozitivna blage upale oba plucna krila. Temp. varira od 36 do 39.5. Preznojavanje nenormalno kostobolja, a a usta suva sa nekim cudnim ukusom kao na pepeo. Nije da se nisam pazio sto se tice maske, ali moglo je i bolje. Pijem antibiotik i jos jedno pet sest kompleksa vitamina i kojecega. 10 dana strogog mirovanja pa cemo videti. Zato cuvajte se ljudi.
Uglavnom zitarice . Dosta se izvozi ovde od otkupljivaca , prepuna su im skladista . Kukuruz odvoze uglavnom u luku Split , soja ide u Bimal Brcko ,pa na voz pa za Austriju . Psenica stize do mlinova po federaciji i RS iz Madjarske najvise ali i iz Srbije i Hrvatske . Sojina sacma iz luke Kopar Slo , suncokretova sacma iz Srb . Onda hvataju povratne ture , iz Splita ide so u rinfuzi iz Brckog ili saturnacioni mulj ili suncokretova sacma itd . To je uglavnom sto vozaju kade ovuda .Sta se sve prevozi u kamionskim kadama sa suberima osim zita, nikad ih nije bilo kao sad na putevima?
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Druze Zoki pa zar treba drugarica skolska da ti da informaciju o stranackoj pripadnosti druga COCIJA064 pa ja to znam od prvog stranackog posta skenirao sam ga a jedino nisam bio siguran i dali je u nekoj nevladinoj organizaciji jer na prvu se snime rodoljubi sa druge strane margine tipa Ljoticevci, Nedicevci, Cetnici a drugacije nastupa ekipa sto je konfiskovana posle rata a treca grupa su Djindjicevi i oni su od svih grupa NAJOKORELIJI zadojeni su U STVARI ZATROVANI IDEJOM O NEKOM LAGODNOM ZIVOTU POD KONTROLOM IMPERIJALISTICKIH SILA a u stvari BILI SU ZAVEDENI a strani placenik Djindjic je svoje lakoverne clanove dobro IZPITURAO i opako zaveo SA PUTA ISTINE ali to sto ima clansku karticu nije sramota ALI SAMO AKO SE UCLANIO IZ SRCA TJ IZ UBEDJENJA ali ako se uclanio radi ostvarivanja nekog profita ili nekog sitnog stranackog grebanja onda to nema nikakvog smisla i sa ljudske strane nema nikakvog razumevanja za takav cin ili takvu vrstu delovanja. Nije da ga branim ali tada je malo bio i PRESTIZ KO CE MEDJU PRVIMA DA DOBIJE CLANSKU KARTICU NAJVECE DEMOKRATSKE STRANKE NA OVIM PROSTORIMA i trazila se kartica vise A I RUKU NA SRCE ONI SU U SRBIJU I DONELI SVETLO I DEMOKRATIJU I VASKRSLI SU NAS doduse ZAPAD JE MALO POGURAO I OSIM MATERIJALNIH SRESTAVA OBEZBEDIO I LOGISTICKU PODRSKU medjutim kasnije su sve prodali i raskurcali ali to je se dogodilo posto je se demokratska stranka podelila u 8 malih demokratskih stranaka i u toj situaciji ni clanovi nisu znali koja je od tih 8 malih najbolja I POLA STRANKE JE PRESTALO DA SE BAVI POLITIKOM A DRUGA POLOVINA JE PRESLA KOD NAPRDNIH ISCELITELJANisam izmislio-tako te je drugarica opisala.Ja ne znam,samo sam citirao.Nemoj po ko zna koji put izvrćati priču.A biti režimski ne mora značiti da si i član.
Video si odgovor,To ti sve govori,Ma nema on veze sa politikom ali je očigledno da ne podnosi one koji drugačije misle.Podigao je sam sebe na neki viši nivo tako da smo mi sitni,a naročito Hobi paori za njega neznalice i samo pričamo gluposti.Pravo društvo su za njega krupniji paori,jer želi i on da bude kao oni.Ono sa tihim filozofom je pogodilaKontaktirao sam je jer me napada a ne znam zašto.Ja ne bih ni mogao napadati nekoga koga ne poznajem.Takav tip ljudi ne mogu da razumem.Druze Zoki pa zar treba drugarica skolska da ti da informaciju o stranackoj pripadnosti druga COCIJA064 pa ja to znam od prvog stranackog posta skenirao sam ga a jedino nisam bio siguran i dali je u nekoj nevladinoj organizaciji jer na prvu se snime rodoljubi sa druge strane margine tipa Ljoticevci, Nedicevci, Cetnici a drugacije nastupa ekipa sto je konfiskovana posle rata a treca grupa su Djindjicevi i oni su od svih grupa NAJOKORELIJI zadojeni su U STVARI ZATROVANI IDEJOM O NEKOM LAGODNOM ZIVOTU POD KONTROLOM IMPERIJALISTICKIH SILA a u stvari BILI SU ZAVEDENI a strani placenik Djindjic je svoje lakoverne clanove dobro IZPITURAO i opako zaveo SA PUTA ISTINE ali to sto ima clansku karticu nije sramota ALI SAMO AKO SE UCLANIO IZ SRCA TJ IZ UBEDJENJA ali ako se uclanio radi ostvarivanja nekog profita ili nekog sitnog stranackog grebanja onda to nema nikakvog smisla i sa ljudske strane nema nikakvog razumevanja za takav cin ili takvu vrstu delovanja. Nije da ga branim ali tada je malo bio i PRESTIZ KO CE MEDJU PRVIMA DA DOBIJE CLANSKU KARTICU NAJVECE DEMOKRATSKE STRANKE NA OVIM PROSTORIMA i trazila se kartica vise A I RUKU NA SRCE ONI SU U SRBIJU I DONELI SVETLO I DEMOKRATIJU I VASKRSLI SU NAS doduse ZAPAD JE MALO POGURAO I OSIM MATERIJALNIH SRESTAVA OBEZBEDIO I LOGISTICKU PODRSKU medjutim kasnije su sve prodali i raskurcali ali to je se dogodilo posto je se demokratska stranka podelila u 8 malih demokratskih stranaka i u toj situaciji ni clanovi nisu znali koja je od tih 8 malih najbolja I POLA STRANKE JE PRESTALO DA SE BAVI POLITIKOM A DRUGA POLOVINA JE PRESLA KOD NAPRDNIH ISCELITELJA