Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Covece nisu normalni, ima sve da pozarazavaju...pomrecemoGledam na rts - u poceli da cmacu kovceg i krst.
Mi koji se kao čuvamo nećemo,inače da mi je tata taj je odlikovao mrzitelje i lopove Srba,dodu i malog aleka,akcios.Covece nisu normalni, ima sve da pozarazavaju...pomrecemo
Sprda se iz prostog razloga što ima korona-lobista koliko hoćeš i stvorena je situacija da je ovo smrtna opasnost,što se vidi i na našem forumu.Kada bolje sagledaš i tako je jer niko nema objašnjenja.Vrlo dobro smišljena ujdurma u kojoj su uložene velike pare.Kako se ova država sprda sa nama, sa zdravim razumom.. Se...e mi se...
Mi koji se kao čuvamo nećemo,inače da mi je tata taj je odlikovao mrzitelje i lopove Srba,dodu i malog aleka,akcios.
gde si ti od Pavla .
Pa ovo krstenje Putina bih pre okarakterisao s obzirom na uslove kao neko "brzinsko" nego namerno nepravilno