Znači,infuzija je lek za koronu.Svaka čast na izučenoj nauci.Da li znate šta ima u infuziji.Svi kazu da je infuzija preokret .
Kaku noć.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znači,infuzija je lek za koronu.Svaka čast na izučenoj nauci.Da li znate šta ima u infuziji.Svi kazu da je infuzija preokret .
Pa prosvetli nas Ti.Znači,infuzija je lek za koronu.Svaka čast na izučenoj nauci.Da li znate šta ima u infuziji.
Kaku noć.
Pa evo doktore sole ti znas cime treba sta leciti. Vec mi je muka od svega ovoga.
Ispadne da mi koji verujemo ili neki koji cak osete na svojoj kozi kakva je ova bolest smo ludi i ne znamo sta pricamo nego haluciniramo. . Nije bitno ponasanje u zdravstvu struke ili vlade vec je vazna bolest kao bolest za sto ste do malo pre tvrdili da je obicna prehlada.
Zorane od tebe sam se stvarno nasluso svakojakih gluposti po raznim temama, stalno si ti naj pametniji i sve ti naj bolje znas, a ovo da je Coci tj. ja jedini oboleli Kikindjanin to je stvarno prevrsilo svaku meru. Za tvoju informaciju svakodnevno ima bar po 50 pozitivnih sa manjim ili vecim tegobama.Ja sam iskreno pisao o toku bolesti vise da bi ostale upozorio o posledicama, ali nekom je lakse uterati nego objasniti.Ko je uopšte rekao da nema nečegaJa to ne bih nazvao virusom ali nije bitno šta ja mislim.Objasni mi kakav je to virus(ne zanimaju me druge zemlje) kad pre izbora virus skoro da ne postoji anakon istih kreće stampedo.Da li tako virus funkcioniše..Svi mi govorimo o histeriji i panici koja se širi sve više i više a ostale bolesti se zanemaruju.Po tebi je bitniji svaki kovid pacijent od svih ostalih.
Ovo je sada kao priča između hobi i profi poljoprivrednika.Ispada da ste samo vi profi poljoprivrednici a hobi (mali poljoprivrednik) nisu ništa.
Čime Covid pacijent zaslužuje veću pažnju od onoga sa karcinomom,srčanim bolesnikom.Zar tebi to ne govori nešto ili ne želiš da vidiš.
Hoćeš da kažeš da se od gripa ne umire.Sada se umire samo od korone.Veruj mi da kada bi trebao da biraš,izabrao bi koronu u odnosu na neke ozbiljnije bolesti.
A to da vodite 1:0 mi je poznato.Tako se samo naš predsednik ponaša jer smo mi najbolji u Evropi po svim pitanjima i normalno da ne možete da gubite jerje sve u vašim rukama.
ZAMOLIO BIH ČLANOVE AKO ZNAJU NEKOG KOME JE BILO POTREBNO LEČENJE A DA MU NIJE BILO OMOGUĆENO.
Ja od poznatih jedino Cocija znam da ima koronu-drugog Kikinđanina ne znam.Ali isto tako znam da specijalističke ambulante ne rade i ostale bolesti neka pričekaju.Toliko o vašem vođstvu.
Nadam se da ti je bolje. Ja sam u 6 mj imao zestoku upalu pluca, moji simptomi na kraju su bili , ne mozes da legnes ni da hoces , zadnju noc sam mogao samo da stojim stojim jer nisam mogao drugacije da disem i kad bi sjeo nekoliko minuta bolovi su nezaboravni , otkucaji srca su bili na 140 konstantno u mirovanju, mojom krivicom nisam otisao na vrijeme kod doktora , ostale su mi posljedice na tom plucnom krilu i sad kad duboko udahnem osjetim bol. Inace imao sam upalnu tekucinu koju su mi izvlacili iglom i velikom spricom , ubodu izmedju rebara i cupaju van , nezaboravno boli jer je tekucina gusta pa imas osjecaj da ti izvlace i plucno krilo van , kad su me napumpali sa antibioticima odmah je tjelo odreagovalo , tu sam imao srece , ali zato nisu mogli da udare drenove na pluca jer je organizam brzo zgusnuo tu upalnu tekucinu, pa je tek sad nedavno na rendgenskom snimku to nestalo, odnosno organizam je razgradio.Nije dobro. Temperatura mi se stabilizovala, nema vise kostobolje i groznice, ali mi se disanje znatno otezalo. Dah se skratio i pri pokusaju dubljeg udisaja dolazi do izazivanja kaslja i gotovo gusenja.Juce na nagovor jednog prijatelja da sam trebao ostati na bolnikom lecenju lepo sve spakujem i pravac bolnica. Kazem ja vise ne mogu da izdrzim. Ponovo prodjem celu proceduru snimanja i labaratorije i posle 5 sati maltretiranja kaze doktorica da je upala pluca malo uznapredovala, ali da nije za bolnicu. I vratim se kuci dodajuci nove lekove. Celo brdo na stolu jos malo pa necu znati kad sta. Zato citam kako ljudi proizvoljno pisu i samo se nerviram.
Prvo,nemoj da vređaš.Ja tebe nisam vređao niti rekao da pišeš gluposti iako nam se neka mišljenja ne slaću.Zorane od tebe sam se stvarno nasluso svakojakih gluposti po raznim temama, stalno si ti naj pametniji i sve ti naj bolje znas, a ovo da je Coci tj. ja jedini oboleli Kikindjanin to je stvarno prevrsilo svaku meru. Za tvoju informaciju svakodnevno ima bar po 50 pozitivnih sa manjim ili vecim tegobama.Ja sam iskreno pisao o toku bolesti vise da bi ostale upozorio o posledicama, ali nekom je lakse uterati nego objasniti.