geci
Član
Jel ima ovde nekoga iz kovacice ili okoline?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta treba ?Jel ima ovde nekoga iz kovacice ili okoline?
Nema ništa od aluminijuma ali ti je sada G12 baš cenovno povoljan pa zašto da ne.
Nije dobro. Temperatura mi se stabilizovala, nema vise kostobolje i groznice, ali mi se disanje znatno otezalo. Dah se skratio i pri pokusaju dubljeg udisaja dolazi do izazivanja kaslja i gotovo gusenja.Juce na nagovor jednog prijatelja da sam trebao ostati na bolnikom lecenju lepo sve spakujem i pravac bolnica. Kazem ja vise ne mogu da izdrzim. Ponovo prodjem celu proceduru snimanja i labaratorije i posle 5 sati maltretiranja kaze doktorica da je upala pluca malo uznapredovala, ali da nije za bolnicu. I vratim se kuci dodajuci nove lekove. Celo brdo na stolu jos malo pa necu znati kad sta. Zato citam kako ljudi proizvoljno pisu i samo se nerviram.
A gde ovi što nisu u bolnici primaju infuzijuNe želim nikoga ubeđivati,danas četvroro umrlo imamo jedno 100tinak meštana na infuziji i jedno 20 tak u bolnici. Ne može me neko ubediti da cela porodica ima upalu pluća ko da su se kupali u DTD juče.No ima još članova iz Lokava pa nek vam kažu da ne kažete da "spinujem" ili da je "spinovanje na globalnom nivou".
Nisam ja baš poverljiv u servirane informacije ali ovo se i vidi i oseti.
U kovid ambulanti u Alibunaru,idu svaki dan.A gde ovi što nisu u bolnici primaju infuziju