Ne zanima me Zorane njihove price i Tv i niko ne moze me ubediti ni u cemu dok se licno ne uverim, pogotovo u necemu sto ne verujem. I dalje tvrdim da seru ciframa i da dosta propagande koriste za licne poene. Pisao sam vec da sam bio istog misljenja kao i ti sve dok to sranje nije doslo ispod nosa. Sam pises u kakvoj rizicnoj grupi spadas i zelim ti iz srca da te ova spopada zaobilazi u sirokom luku.
U potpunosti razumem te za revolt sto nemas normalnog pristupa bolnici i redovnih kontrola, zbog kovida.
Isto sam pricao i ja do pre dve nedelje da i lane je dosta njih obolelo od gripa ali nije se brojalo, neke istine ima tu ali sad je stvar u tome sto u selu svako svakog zna i da nikad do sad u tako velikom broju nisu na tako brz nacin u roku od 10-15 dana zakacili bolest i dobili vecina zapaljenje pluca.
Vodi racuna i pazi se i ti i svi koji ne verujete i nemoj dati paznje ovako glupom tekstu sto je bradonja naveo. Pa jbt niko ne pada po sirini i duzini ukoliko ima ove najobicnije simptome slicne nekoj prehladi ili gripu ali ukoliko prelazi u zapaljenje pluca tesko da ces moci da sakrijes i da se pravis da nije ti nista.