Mornar čim ne trabunja o Titu i crvenim usrašama odmah izbacuje axiome...Ne da je ok nego bi trebalo da uđe u lektiru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mornar čim ne trabunja o Titu i crvenim usrašama odmah izbacuje axiome...Ne da je ok nego bi trebalo da uđe u lektiru
Све је то добро само не знам шта значи ово Мики Вучићу. Шта је то Мика?...DA SE ZAHVALI MIKI VUCICU...
Nije tolika razlika u plati bar u nasem DZ ,a moras priznati da je i posao veoma razlicit.Dao je Vučić ali samo medicinskom osoblju.Med.tehničari koji su u istom rangu sa vozačima saniteta i majstorima na održavanju imaju više za 20000 din a ista stručna sprema.E moja Srbijo.
Važno je da on mora da ustane sat vremena ranije dase gleda u ogledalo.
I kad nema onih ORALNIH I ANALNIH teza...Mornar čim ne trabunja o Titu i crvenim usrašama odmah izbacuje axiome...
Све је то добро само не знам шта значи ово Мики Вучићу. Шта је то Мика?
Tu si u pravu.Da posao je različit.Mnogo je odgovorniji tog šofera nego nekih sestara.Ima i sestara koje su oštećene u odnosu na druge sestre.A da je razlika takva jeste.Ako šofer sa noćima ima 34000 a sestra oko 55000 bez noći,to je to.Nije tolika razlika u plati bar u nasem DZ ,a moras priznati da je i posao veoma razlicit.
Ja sam pri kraju.Toliko o tome da su Srbi agresori.A hrvatska regularna vojska prešla u Bosnu.Је л' ко глед'о "Коридор 92"?
Ено окачен је и на "Јутјуб".
Nisam komplet , neke dijelove , djeluje prilicno realno uradjeno . Licno ucestvovao kao artiljerijska podrska , kao mladi vojnik 15 dana nakon prijema u kasarnu prebaceni na teren i imali smo cast da kao rijetka generacija vojske u istoriji imamo i pjesadijsku i artiljerijsku obuku u ratnim uslovima ito u direktnim dejstvima . Znaci prakticna obuka . Licno misljenje za konkretnu operaciju , jedna od rijetkih za koje nemoze niko pribaciti nista necasno srpskoj vojsci jer je cilj bio konkretan uski pojas prodora za spajanje i izlazak iz humanitarne katastrofe tj okruzenja , nikakvo etnicko cisenje i nikakvi namjerni napadi na civile i progoni se toj konkretnoj operaciji nemogu prikaciti realno . Jesmo tad bili dosta jaci naoruzanjem sto jest jest ali brojcano i ne bas a i isli smo ovamo iz neke vrste okruzenja . Samo da jos izdvojim naseg sjajnog generala Lisicu koji je bio mozak operacije i jedan od rijetkih nasih sposobnih i pametnih takticara , slava mu . Mladic,Talic, i ostali obicne galamdzije za njega .Је л' ко глед'о "Коридор 92"?
Ено окачен је и на "Јутјуб".
Soferi kod nas 36000 sestre 43-44000 ,vise sestre 5-7000 vise od obicnih ,zavisi od zaduzenja.Tu si u pravu.Da posao je različit.Mnogo je odgovorniji tog šofera nego nekih sestara.Ima i sestara koje su oštećene u odnosu na druge sestre.A da je razlika takva jeste.Ako šofer sa noćima ima 34000 a sestra oko 55000 bez noći,to je to.
P,S,, Da li bi neko mogao da PRONADJE OVOG COVEKA I DA GA UPOZORI NA POTENCIJALNU OPASNOST .Bojim se samo da nije vec vakcinisanDa ja cu se vakcinisati, ali necu biti siguran da sam potpuno zasticen, ali necu ni unapred pricati kako ona ne valja. Stvar je izbora. Ne kosta nista, ali svako neka nosi svoju odgovornost. Ako se vakcinisem i budem zasticen necu biti opasnost za one koji se ne vakcinisu. Da li ce nevakcinisani biti medjusobno u potencijalnoj opasnosti?
Mornar pusti virus , nisi ti ili ja strucan da predlazes rjesenja , imaju ljudi koii su zaduzeni za to . Ovo je intervju iz marta , nista novo , Francuska se nakog toga kao i drugi bori vec vise mjeseci . Bore se sigurno protiv pandemije , a ne za pandemiju za boga miloga . Opet Brnabicka i Aca , tebi je bitno da oni budu u postu , sav ostali svijet to nista . Pusti struku da odluci , ili se prijavi u ministarstvo zdravlja koje god drzave pa mijenjaj odluke .
Sta cu uraditi moja volja. Niko me ne tera kao ni tebe. Koji je tvoj motiv pa si sav ozvalavio govoreci stalno jedno te isto.Kada sam procitao ovu vest od coveka iz struke a dobitnika nobelove nagrade zanemeo sam. Sada je samo pitanje dali verovati dobitniku nobelove nagrade ili Ani Brnabic dali verovati duhovnom tati nacije Aci kome svetle oci ili verovati ekspertima iz ove oblast, Uplasenih i zastrasenih je u Srbiji mnogo a poznato je da covek u strahu nije u stanju da donosi racionalne odluke
P,S,, Da li bi neko mogao da PRONADJE OVOG COVEKA I DA GA UPOZORI NA POTENCIJALNU OPASNOST .Bojim se samo da nije vec vakcinisan