Chat 9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja moram javno priznati da sam dao lajk mornarevom postu..
Samo se nadam da više neće pominjati maršala..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Dao je Vučić ali samo medicinskom osoblju.Med.tehničari koji su u istom rangu sa vozačima saniteta i majstorima na održavanju imaju više za 20000 din a ista stručna sprema.E moja Srbijo.
Važno je da on mora da ustane sat vremena ranije dase gleda u ogledalo.
Nije tolika razlika u plati bar u nasem DZ ,a moras priznati da je i posao veoma razlicit.

Nije tolika razlika u plati bar u nasem DZ ,a moras priznati da je i posao veoma razlicit.
Tu si u pravu.Da posao je različit.Mnogo je odgovorniji tog šofera nego nekih sestara.Ima i sestara koje su oštećene u odnosu na druge sestre.A da je razlika takva jeste.Ako šofer sa noćima ima 34000 a sestra oko 55000 bez noći,to je to.

Је л' ко глед'о "Коридор 92"?

Ено окачен је и на "Јутјуб".
Nisam komplet , neke dijelove , djeluje prilicno realno uradjeno . Licno ucestvovao kao artiljerijska podrska , kao mladi vojnik 15 dana nakon prijema u kasarnu prebaceni na teren i imali smo cast da kao rijetka generacija vojske u istoriji imamo i pjesadijsku i artiljerijsku obuku u ratnim uslovima ito u direktnim dejstvima . Znaci prakticna obuka . Licno misljenje za konkretnu operaciju , jedna od rijetkih za koje nemoze niko pribaciti nista necasno srpskoj vojsci jer je cilj bio konkretan uski pojas prodora za spajanje i izlazak iz humanitarne katastrofe tj okruzenja , nikakvo etnicko cisenje i nikakvi namjerni napadi na civile i progoni se toj konkretnoj operaciji nemogu prikaciti realno . Jesmo tad bili dosta jaci naoruzanjem sto jest jest ali brojcano i ne bas a i isli smo ovamo iz neke vrste okruzenja . Samo da jos izdvojim naseg sjajnog generala Lisicu koji je bio mozak operacije i jedan od rijetkih nasih sposobnih i pametnih takticara , slava mu . Mladic,Talic, i ostali obicne galamdzije za njega .

Ne mogu precizno da se setim ali mozda 2003,04 ili 2005 kada su zuti vedrili i oblacili a radikalna stranka bila u starom sastavu /tek kasnije ih je Aca raskurco/ dodje mlad radikal Aca Vucic u radio Smederevo amaterski radio nista specijalno i radio gde je program bio koncipiran na svemu ali je najmanji akcenat bio na politickom programu i umesto da to bude jedna opustena emisija politicka ali sa primesama zabave i humora VUCIC POCE DA SE DERE NA ZAPREPASCENU NOVINARKU a po glasu je moglo da se prepozna da se zena zbunila a i uplasila i on poce POMAHNITALO SAM DA POSTAVLJA PITANJA I DA DAJE ODGOVORE i to je bas delovalo uverljivo i iskreno a u samim odgovorima je prelivao patriotizam i rodoljublje i tako je izgledalo kao da bi sve osim radikala trebalo streljati jer su to valjda sve kandidati za odstrel i za tesku robiju. Zavrsi se taj blok MA TO JE IZGLEDALO BOLJE NEGO PREZENTACIJA KIRBI USISIVACA A UVERLJIVIJE SIGURNO I ONA ISCRPLJENA DEVOJKA KOJA KAO DA JE BILA U POLICIJI NA INFORMATIVNOM RAZGOVORU uze mikrofon i sva pogubljena rece DRAGI SLUSAOCI NASEM GOSTU MOZETE POSTAVLJATI PITANJA NA SLEDECE TELEFONE A NAS GOST JE TU SPREMAN DA VAM ODGOVORI .I jedan moj drugar a inace nebeski saljivdzija IZMISLI PITANJE NA BRZINU i pita spikerka naseg Acu DA LI ZNATE DA JE PRVI COVEK RADIKALNE STRANKE U SMEDEREVU NAPRAVIO SVALERKI KUCU U SMEDEREVU U ULICI I IZMISLI COVEK I SVALERKU I KUCU I ULICU i sad cekamo mi odgovor a odgovor je bio DA ZNAM ALI MORACU DA VAS RAZOCARAM TO JE PORODICNA KUCA VREDNIH I MARLJIVIH DOMACINA KOJI SU ZNOJ PROLIVALI DA BI JE NAPRAVILI I DALI JE SRAMOTA STO JE JEDAN DOMACIN KOJI JE STEDEO I RADIO I BLA BLA .......I TAKO SIRE i stvarno smo se odusevili spremnoscu tog mladog radikala tada a sada naseg predsednika jer odgovorno tvrdim da bi retko koji glumac mogao tako bez pripreme odgovora da da tako uverljiv odgovor .Videlo se da je spreman za velika dela i kasnije kada su mi penzioneri iz kraja objasnjavali da je nas Mika ovaj Aca uhapsio Miskovica i najavio obracun sa mafijom ja sam samo stidljivo pitao penzionere A JEL STVARNO ....A ONI PUNI SRECE POSKAKASE PA TI NE ZNAS ON JE VEC CORKIRAO MISKOVICA A SAD CE I OSTALE,i tako je i bilo dobro on ih je odma pustio ali su bili kratko na informativnom razgovoru i nije im bilo svejedno. Posle je pozvao sve ljude sa INTERPOLOVE POTERNICE za kojima je bila raspisana poternica da dodju iz inostranstva amnestirao ih i postavio na velike funkcije sto govori da zna da prasta i da je covek za velika dela. U isto vreme je napravio savrsen potez posto je Srbija imala mnogo nezaposljenih on je svojim delovanjem bio presudni faktor da 7 000 doktora nauka prebacimo u Kanadu i SAD I da ih uvalimo po zapadnim zemljama a jos uvek im danonocno uvaljujemo mlade i skolovane a bez posla i sada je procenat nezaposljenosti vrlo mali neprimetan i ovakvom tendencijom cemo poceti da uvozimo radnu snagu . Na sledecem video zapisu se jasno baca akcent na brigu i negu gradjana Srbije

Tu si u pravu.Da posao je različit.Mnogo je odgovorniji tog šofera nego nekih sestara.Ima i sestara koje su oštećene u odnosu na druge sestre.A da je razlika takva jeste.Ako šofer sa noćima ima 34000 a sestra oko 55000 bez noći,to je to.
Soferi kod nas 36000 sestre 43-44000 ,vise sestre 5-7000 vise od obicnih ,zavisi od zaduzenja.

Kada sam procitao ovu vest od coveka iz struke a dobitnika nobelove nagrade zanemeo sam. Sada je samo pitanje dali verovati dobitniku nobelove nagrade ili Ani Brnabic dali verovati duhovnom tati nacije Aci kome svetle oci ili verovati ekspertima iz ove oblast, Uplasenih i zastrasenih je u Srbiji mnogo a poznato je da covek u strahu nije u stanju da donosi racionalne odluke
Da ja cu se vakcinisati, ali necu biti siguran da sam potpuno zasticen, ali necu ni unapred pricati kako ona ne valja. Stvar je izbora. Ne kosta nista, ali svako neka nosi svoju odgovornost. Ako se vakcinisem i budem zasticen necu biti opasnost za one koji se ne vakcinisu. Da li ce nevakcinisani biti medjusobno u potencijalnoj opasnosti?
P,S,, Da li bi neko mogao da PRONADJE OVOG COVEKA I DA GA UPOZORI NA POTENCIJALNU OPASNOST .Bojim se samo da nije vec vakcinisan ::pomoc:;

Mornar pusti virus , nisi ti ili ja strucan da predlazes rjesenja , imaju ljudi koii su zaduzeni za to . Ovo je intervju iz marta , nista novo , Francuska se nakog toga kao i drugi bori vec vise mjeseci . Bore se sigurno protiv pandemije , a ne za pandemiju za boga miloga . Opet Brnabicka i Aca , tebi je bitno da oni budu u postu , sav ostali svijet to nista . Pusti struku da odluci , ili se prijavi u ministarstvo zdravlja koje god drzave pa mijenjaj odluke .

Mornar pusti virus , nisi ti ili ja strucan da predlazes rjesenja , imaju ljudi koii su zaduzeni za to . Ovo je intervju iz marta , nista novo , Francuska se nakog toga kao i drugi bori vec vise mjeseci . Bore se sigurno protiv pandemije , a ne za pandemiju za boga miloga . Opet Brnabicka i Aca , tebi je bitno da oni budu u postu , sav ostali svijet to nista . Pusti struku da odluci , ili se prijavi u ministarstvo zdravlja koje god drzave pa mijenjaj odluke .
Ne moras da mi verujes samo pazljivo pogledaj ovaj video zapis sta kaze jedam mladi strucnjak iz ove oblasti. Medjutim ovaj mladi doktor je samo izneo svoje vidjenje u vezi virusa i DOBIO JE OTKAZ po fazonu KO SI TI DA IZNOSIS SVOJE MISLJENJE KADA NASA VLADA PRIMA I RADI PO INSTRUKCIJAMA SA ZAPADA pa dali ti mislis Momo da ova nasa bulumenta ne radi po istom principu. Kada razgovaramo o ovome ocekujem da svako iznese svoje vidjenje ali nemoj da se ljutis ali ti si PROZAPADNO ORIJENTISAN i jednostavno delujes mi kao osoba koja je laka za oblikovanje mislim na svetsku medijsku masineriju. Pogledaj ceo intervju pa razmisli I UPOTREBI LOGIKU a ako i to ne bude dovoljno da poverujes ovom mladom strucnjaku a na gornjem postu imas medjunarodnog strucnjaka a dobitnika Nobelove nagrade ONDA STA DA TI KAZEM SLUSAJ I TI KRIZNI STAB SNS a suvopicastu premiujerku sto je poslata direktno iz Amerike da nam zbunjenima pomogne oko svega .....DOK SE NE SNADJEMO

Kada sam procitao ovu vest od coveka iz struke a dobitnika nobelove nagrade zanemeo sam. Sada je samo pitanje dali verovati dobitniku nobelove nagrade ili Ani Brnabic dali verovati duhovnom tati nacije Aci kome svetle oci ili verovati ekspertima iz ove oblast, Uplasenih i zastrasenih je u Srbiji mnogo a poznato je da covek u strahu nije u stanju da donosi racionalne odluke

P,S,, Da li bi neko mogao da PRONADJE OVOG COVEKA I DA GA UPOZORI NA POTENCIJALNU OPASNOST .Bojim se samo da nije vec vakcinisan ::pomoc:;
Sta cu uraditi moja volja. Niko me ne tera kao ni tebe. Koji je tvoj motiv pa si sav ozvalavio govoreci stalno jedno te isto.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh