Chat 9

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je po tome što si napisao,to mu dođe oko 35000E.
Ne znam šta onda specijalisti traže kod nas kad u odnosu na Hrvatsku imaju 3x manje a od Britanije 30x.Pa da oge u britaniju par godina i vrati se u Srbiju i okači slušalice o klin.

Imaju šoferi više (jedino ako nismo druga država).Moraju biti oko 40000.A da rade sve je tačno.Malo je krivica i do njih jer su to u početku radili iz kolegijalnosti a u zdravstvu je takav sistem.Kako vide da možeš,odmah ti upišu u opise poslova.Izuzetno su nekorektni prema nemedicinskom osoblju.A naročito što su danas mnogi na određeno,mlađa generacija,pa šta će-moraju da rade.
Ovo je direktno informacija iz prve ruke i to sa vase Vojvodjanske strane. Covek je dugo clan SNS a ali je i dosta aktivan u stranci i kotira se kao PRAVI FAJTER tamo a ranije je imao privatni biznis ali je pukao .I vidim ga u hitnoj letos a nije sastavio mesec dana dao otkaz i ja mu kazem ALA STE SVILENI VI SEKTASI NISTE NAVIKLI DA RADITE PA STA TI JE SAD BILO TESKO NA BUDZETU LAGANO SIGURICA a on odgovara PA STA TI MISLIS KOLIKO SE TU ZARADJUJE i isprica mi da svi ovi ljudi na probi eksperimentalni rad je u pitanju njima agencija skida kajmak a i tih mucenika u Srbiji ima ........tiha jeza . I sada zamisli da tom mladom coveku ili zeni koji rade PREKO AGENCIJE A AGENCIJA JE KAO MAKRO REKETIRA JADAN NAROD i mnogi godinama rade preko agencije jer ne moze drugacije i za taj broj xx godina KOLIKO AGENCIJA PARA UZME OD POJEDINACA NICIM IZAZVANA to se nakupi po par hiljada eura i onda naidje neki COCI064 a takvih COCIJA064 ima poprilicno i kaze mu ALI VUCIC TI DAO 100 EURA ali da to izgovori neki invalidski penzioner koji ima Alhajmera ili mozdani udar pa da mu odbijes na bolest ali to je Srbija i to je realnost i zato treba da otputuju mladi i energicni jer jedino sto moze Vucic da im da to je psiho terapija ,cir ili secer

Druže,veruj mi da nikada ne pišem bez argumenata ili iz nekog mog iskustva.Sve što napišem se može proveriti.
Ja sam 2018 imao tu platu a vozači su bili jači od nas sa platama.A mislim da su do sada imali po najmanje 20%povećanja,tako da su tu negde sa platama,kako sam napisao.
Jedino ako se nešto nije promenulo.Ako su ubacili kao posrednika agencije onda je svašta moguće.Pokušaću da dođem do informacija
Agencije drže obezbeđenje firmi-to znam.

Ovo je direktno informacija iz prve ruke i to sa vase Vojvodjanske strane. Covek je dugo clan SNS a ali je i dosta aktivan u stranci i kotira se kao PRAVI FAJTER tamo a ranije je imao privatni biznis ali je pukao .I vidim ga u hitnoj letos a nije sastavio mesec dana dao otkaz i ja mu kazem ALA STE SVILENI VI SEKTASI NISTE NAVIKLI DA RADITE PA STA TI JE SAD BILO TESKO NA BUDZETU LAGANO SIGURICA a on odgovara PA STA TI MISLIS KOLIKO SE TU ZARADJUJE i isprica mi da svi ovi ljudi na probi eksperimentalni rad je u pitanju njima agencija skida kajmak a i tih mucenika u Srbiji ima ........tiha jeza . I sada zamisli da tom mladom coveku ili zeni koji rade PREKO AGENCIJE A AGENCIJA JE KAO MAKRO REKETIRA JADAN NAROD i mnogi godinama rade preko agencije jer ne moze drugacije i za taj broj xx godina KOLIKO AGENCIJA PARA UZME OD POJEDINACA NICIM IZAZVANA to se nakupi po par hiljada eura i onda naidje neki COCI064 a takvih COCIJA064 ima poprilicno i kaze mu ALI VUCIC TI DAO 100 EURA ali da to izgovori neki invalidski penzioner koji ima Alhajmera ili mozdani udar pa da mu odbijes na bolest ali to je Srbija i to je realnost i zato treba da otputuju mladi i energicni jer jedino sto moze Vucic da im da to je psiho terapija ,cir ili secer
Moram da ti se izvinem jer si delimično u pravu.Sa noćima imaju 34000 a penzioner takođe šofer 24000 sa 40 godina staža.Bruka i sramota.Znači da njih nisu uključili u povećanjima plata.Tačno su nemedicinski radnici diskriminisani.

Citam juce clanke o pomahnitalom monstrumu Miki koji je radio 30 godina bio cenjen ,obozavan ,mocan cela Beogradska elita i sire se otimali da dodju kod Mike a on uticajan u tim sferama i sada su mnogi u neverici kako je to moguce a drugi su pomalo naslucivali ali.....Gledam neke video zapise o pedagoskim merama pa razna nanosenja odgovornosti ,krivice ,ucene i sada bi neko neupucen rekao KAKO JE MOGUCE DA OVAJ DUSEVNI BOLESNIK OVAKO ZALUDI I IZLAZE INTELEKTUALNI KREM BEOGRADA A DA SVE TO VESTO PRIKRIJE a prvo sta mi je palo napamet je ovaj nas Mika sto vodi drzavu i to su te pedagoske mere ucene,podmicivanja ,korumpiranja, srozavanja i u svim tim gadostima je izuzetno izrazena nuklearna energija ludaka a sa druge strane imamo coveka umiljatog koji kada izadje na pozornicu savije glavu, zadrhti zasuzi mu oko proguta pljuvacku i sa setom i sa toliko topline kaze neke umilne i utesne reci a dobro ne kazem zna on da izvali brutalno i jezik mrznje ,sovinizma i fasizma zna on i da ga uvali krvolocno onima koji su mu bili najblizi stranacki priljatelji i kolege ali da covek ne poveruje kako se on transformise iz podivljalog u umiljatog i on je sada prikupio 800 000 clanova a zasto ne reci i SIMPATIZERA koji mu cak placaju i clanarinu a verovatno kada jednog dana i ovaj nas bude pusten niz Nijagarine vodopade pa kada budu krenuli da obelodanjuju sve gadosti i katastrofe mnogi ce biti u neverici .Prepuna je Srbija raznih Mika ali sta da se radi SISTEM VREDNOSTI U SRBIJI SE DAVNO PROMENIO OVDE SE NAZALOST CENE NEKE DRUGE VREDNOSTI OVDE SU PRAVI LJUDSKI KVALITETI ODAVNO POTISNUTI U NEKI DRUGI PLAN

Kada bi svi mi u svojim malim sredinama pokazali na svoga miku, bili bismo jedno divno dosadno društvo.
Ovako, uvek se nađe neko ludilo kojim dokoni beogradski krem i elita uz kaficu i travicu slatko ubijaju vreme.
Siguran sam da će ova halabuka nestati skoro trenutno kako je i nastala. Malo mi je, zasada, nejasno da ne potkačiše ni jednog prepoštenog političara, a koji je sigurno bio u prijateljskim vezama sa mikicom.
Sa druge strane, roditelji koji su olako spremni svoje dete poveriti takvom šarlatanu, su takođe, u najmanju ruku za posmatranje.
Jasno mi je da su ti ljudi iz nazovi 'street krem' društva, ali opet da su toliko prolupali uz sve novce koje imaju..
Dalje, glumački klan, koji sebe nazivaju umetnicima je u našem društvu toliko van kontrole društvenih struktura, sa sadržajima ispod svakog normalno prihvatljivog nivoa, a koje plasiraju kao umetnost, da se ja sada pitam jeli njihova kompletna obuka po mikinom konceptu, planu i programu..:sta:
Ta količina, nasilja, droge, eksplicitnog seksa i svega što je u suprotnosti sa merilima normalnih porodičnih ljudi, a koja se prikazuje u udarnim terminima, finansirana od strane nas(javni servis je valda u naše ime naručilac tih 'umetničkih dela'). Neko će sada reći da je to prikaz naše svakodnevnice, ali dali je moguće da se niko ne zapita mora li tako? I dali je ovu vrstu 'umetnosti' neko naručio kao 'obrazovni program' za dokusirivanje ove naše nebeske nacijice.

Zoki 75000 funti to je 150000E a ne 35000E jer kad je euro izasao jedna funta je bila 2E. Mislim da sam dobro napisap 1 funta : 2 eura. Poslije je funta padala , inflacija.

Da objasnim , bio neki dokumentarac u ono vrijeme sa specijalistom iz Madjarske koji dosao u Englesku. Kaze trebalo mu 2 godine da ispolaze ispite i opet radi kao specijalista ortoped , prve dvije godine prakticno ima manje nego u svojoj zemlji kad se izracuna standard zemlje u kojoj je radio , u engleskoj pocinje od 0 dok ne ispolaze ispite i pokaze da je dobar strucnjak, ali kad dobije posao specijaliste ima nekoliko puta vise nego u svojoj zemlji, Madjarskoj onda. A prije toga bio na specijalizaciji u Engleskoj. Nije to bas pojavi se i novac pada sa drveta i samo ga treba skupiti. Snimali ga na poslu , i prica kad je dobio posao zbog kojeg je dosao dovukao zenu i djecu, zbog djece je i dosao da ih iskoluje i da mogu da se zaposle u kojoj zemlji zamisle jer onda englezi nisu priznavali nikakve skole iz eks istocnog bloka pa i bivse YU.

Zoki 75000 funti to je 150000E a ne 35000E jer kad je euro izasao jedna funta je bila 2E. Mislim da sam dobro napisap 1 funta : 2 eura. Poslije je funta padala , inflacija.
Pa još lepše onda im je dosta i godinu dana.Ja sam razumeo obrnuto.Što naši onda ne beže u Britaniju,bolje nego u Nemačku.
Kolika je tamo radnička plata,tj. prosečna plata.
Druže,150 000E-da li sam dobro shvatio.To meni deluje kao naučna fantastika.Mi imamo siguran sam stručnjake kojima ti Englezi mogu samo da brišu cipele.

https://www.kurir.rs/vesti/politika...dium=kurir_widget&utm_campaign=adria_internal Ono cega se najvise plasim a to je KAKAV CE MORTALITET BITI U SRBIJI POSLE OVOG SPRICANJA i ovako je Srbija manja svake godine za 60 000 ljudi medjutim ovo se nece zavrsiti samo na jednom spricanju vec ce svako ko primi jednu vakcinu morati da primi jos nekoliko neproverenih eksperimentalnih vakcina. Pa nesto slicno kao prskanje voca neki prskaju sljivu i tresnju 8 puta kazu mora tako nauka tako kaze a farmaceut kaze RASIRI TU KESU AKO TREBA CE DA JE POJACAMO a na pitanje A JEL MORA I FUNGICID farmaceut odgovara NARAVNO I PESTICID I FUNGICID I INSEKTICID I JOS SVASTA NESTO DA T SAD NE OBJASNJAVAM I OBAVEZNO POJACANU DOZU a na pitanje pise na kutiji da treba 200 grama farmaceut odgovara MOZE SLOBODNO 300 A TI STAVI DUPLO NECE NISTA DAMU FALI. Samo se bojim poznavajuci mentalitet nasih ljudi DA NE KRENE NACIJA DA POJACAVA DOZU NA SVOJU RUKU tek onda bi nastao pravi PICVAJZ :zli:

Pa još lepše onda im je dosta i godinu dana.Ja sam razumeo obrnuto.Što naši onda ne beže u Britaniju,bolje nego u Nemačku.
Kolika je tamo radnička plata,tj. prosečna plata.
Druže,150 000E-da li sam dobro shvatio.To meni deluje kao naučna fantastika.Mi imamo siguran sam stručnjake kojima ti Englezi mogu samo da brišu cipele.
Mislim da njemci vise priznaju nase skolstvo, englezi ne priznaju nista. Tako sam cuo od ovih sto su isli u njemacku , prvo da vide sta ima , onda radili daj sta das , onda trazili u struci sta su radili kuci , koliko sam cuo da svabo priznaje kvalifikaciju ali da znas i da radis:)

U Engleskoj ti je kao i u Americi dohodak se racuna bruto , tek onda ti drzava odere porez ako si ozenjen i imas djece , onda sve zavisi, ali ako si samac , oderu ti kozu sa ledja , ne isplati ti se raditi nista preko one cifre koju su oni odredili , poslije ide oporezivanje , recimo apsurd radis 50 sati i 60 sati nedeljno , za overtajm placaju vise a ti na kraju dobije razliku u placi jedan sladoled.

Poslednja izmena:
Kada je dusevni bolesnik dosao na vlast u Srbiji trebalo je da dodje u posetu zelezari Smederevo i normalno tu je se organizovalo PRISILNO DOVODJENJE RADNIKA I TAPSACA ali ono sto je veoma zanimljivo za tu priliku su otstampane nalepnice i zastavice na kojima je pisalo HVALA TI VUCICU. Tu nije pisalo ZIVELA SRBIJA ili NAPRED SRBIJA ili neke patriotske parole pa cak na kraju krajeva da je bila parola HVALA VLADI SRBIJE ili ZIVEO SNS pa da covek kaze sve u rok sluzbe ali meni je ta egocentricna parola delovala mnogo bolesno .Da neko ima poriv da mu se neko zahvaljuje to je bilo toliko cudno a pogotovo sto se nikada ranije nije desavalo da neki politicar ili diplomata ima zelju ili fetis DA MU SE NEKO ZAHVALJUJE. Medjutim to je postala UCESTALA PRAKSA i vrlo brzo je cela nacija krenula da mu se danonocno zahvaljuje a ni jedan jedini politicar ili doktor ili gradjevinac ili policajac ili sportski tadnik ili narodna radinost ili .......CELA NACIJA JE U SVAKOM PA I NAJOBICNIJEM INTERVJU ZA LOKALNI TV MORALA DA SE ZAHVALI MIKI VUCICU. Vise se ne moze cuti A STARI ZARADIO SI KRVAVO PENZIJU I ZELIM TI DA UZIVAS STO DUZE sada se kaze DAO TI VUCIC PENZIJU ili NPR PRICAS NESTO A VUCIC TI DAO PENZIJU ili ovi mucenici sto mu pola plate preko agencije OTIMA DRZAVA ne kaze se UZIMA NEGO OTIMA PLJACKA i njima se kaze VUCIC TI DAO POSAO a citam na postu od GRABIKA kolika je plata od medicinske sestre ili doktora u Hrvatskoj a onda pogledam ovu bedu i camotinju za koju radi nase medicinsko osoblje i onda kod nas kruzi po medijima VUCIC IM DAO 10 POSTO .A NAS duhovni otac je svasta radio I SPASAVAO ZAVEJANE U SNEGU I SPASAVAO DAVLJENIKE U OBRENOVCU a najveci utisak je ostavio kada su zatvorenici iz Krusevca kolektivno glasali za Vucica sto je i prvi slucaj u svetu za Ginisa da ROBIJASI UBICE ,SILOVATELJI , NARKO DILERI I LOPOVI OBOZAVAJU PREDSEDNIKA I NESEBICNO MU SE ZAHVALJUJU I VOLE GA. Tako da cu biti strasno iznenadjen ako jednog dana kada ovaj nas Mika bude zglajzno ako krenu da se otvaraju afere i senzacije jer opet smatram cim on ima 800 000 registrovanih simpatizera ne verujem da bi se oni tek tako priklonili Aci da on to nije zasluzio::prica::

Dao je Vučić ali samo medicinskom osoblju.Med.tehničari koji su u istom rangu sa vozačima saniteta i majstorima na održavanju imaju više za 20000 din a ista stručna sprema.E moja Srbijo.
Važno je da on mora da ustane sat vremena ranije dase gleda u ogledalo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh