Kada bi svi mi u svojim malim sredinama pokazali na svoga miku, bili bismo jedno divno dosadno društvo.
Ovako, uvek se nađe neko ludilo kojim dokoni beogradski krem i elita uz kaficu i travicu slatko ubijaju vreme.
Siguran sam da će ova halabuka nestati skoro trenutno kako je i nastala. Malo mi je, zasada, nejasno da ne potkačiše ni jednog prepoštenog političara, a koji je sigurno bio u prijateljskim vezama sa mikicom.
Sa druge strane, roditelji koji su olako spremni svoje dete poveriti takvom šarlatanu, su takođe, u najmanju ruku za posmatranje.
Jasno mi je da su ti ljudi iz nazovi 'street krem' društva, ali opet da su toliko prolupali uz sve novce koje imaju..
Dalje, glumački klan, koji sebe nazivaju umetnicima je u našem društvu toliko van kontrole društvenih struktura, sa sadržajima ispod svakog normalno prihvatljivog nivoa, a koje plasiraju kao umetnost, da se ja sada pitam jeli njihova kompletna obuka po mikinom konceptu, planu i programu..
Ta količina, nasilja, droge, eksplicitnog seksa i svega što je u suprotnosti sa merilima normalnih porodičnih ljudi, a koja se prikazuje u udarnim terminima, finansirana od strane nas(javni servis je valda u naše ime naručilac tih 'umetničkih dela'). Neko će sada reći da je to prikaz naše svakodnevnice, ali dali je moguće da se niko ne zapita mora li tako? I dali je ovu vrstu 'umetnosti' neko naručio kao 'obrazovni program' za dokusirivanje ove naše nebeske nacijice.