Imam ja rjesenje za epidemiju , kad ste pominjali sto niko ne ponudi samo nemam vremena sad da pisem , veceras mozda . U stvari pretpostavka , a to bi uradio kad bi se mene pitalo .
Nego ajd malo budite realni u vezi Branibicke i Darije , da nisu primili i pominjali vi bi rekli sto ne prime oni kad je dobro , sad kad su primili , ne valja , propaganda itd. Budite posteni pa recite sta bi rekli da niko od njih ne prima .
Inace ni ja nevolim takve poteze , meni su komicni , al ja nebi ni prigovarao , smatram da se treba vakcinisati ,al kazem smijesno mi je i malo licemjerno u drugim sluvajevima kad vlasti pokazuju neki primjer , kao presijecanje vrpce , polaganje kamena temeljca pa uzmu lopatu , licne donacije predsjednika a nasim parama , ili pomilovao robijasa , sve mi je to komicno , evo npr pogledajte ovaj snimak ,
Neki grad u Americi je imao dugogodisnji problem sa otrovnom vodom , neko onescicenje pa su ljudi obokjevali pa se otkrilo da je voda otrovna , pa sevukla afera godinama . Uglavmom za vrijeme Obame napreve neke preciscace vodovoda , pa on dodje na otvaranje i kaze dajte mi casu vode da popijem
Obratite paznju na kolicinu koju je popio