Ja mislim da je sve rečeno u prilogu.Motiv mi je da se stane na put tome da niko nije kriv.Bilo pa prošlo.Kada jednom neko bude odgovarao i to debelo mislim da će se drugačiji stav zauzimati.Ako je i Romkinja i siromašna,njoj je to dete bilo donelo sreću i eo šta se desilo-Opština nije kadra ni sanduk za tog anđela da kupi-Eto toliko.
Problem je u danasnje vrijeme da novinari pisu svasta i pricu okrenu kako njima odgovara da bi imali sto vise citalaca , koriste tudju nesrecu.
Takodje u tekstu se navodi da je sluzbena dijagnoza "iznenadna smrt odojčeta, poznata i kao “smrt u kolevci”".
Za one koji nisu culi za to da zdrava beba umre , postoje genetski uzroci za to i u nekim obiteljima se to desava , oni koji imaju novac to mogu sprijeciti , lijek ne postoji , jednostavno treba nekoliko mjeseci ili vise da se razvije zivcani sustav bebe i opasnost prestaje.
Laicki receno beba u dubokom snu zaboravi da dise i umre, treba je probuditi da refleksi disanja opet prorade, postoji elektronska oprema koja je u pokrivacu na koji beba legne i koja prati da li beba dise , ako prestane alarm se pali i vecinom je to dovoljno da se probudi i opet dise ili rijedje intervencija roditelja da bebu probude, za ovo pitanje je koliko je efikasno ali postoji.
Tko bi procitao vijest beba umrla zbog SIDS , ali ako napisu : "umrla zbog vakcine" , onda im citanost raste eksponencijalno , pogotovo zbog kovida.
Evo o "iznenadna smrt odojceta"