55,25 meteriI onda na svu tu zabunu dođe sremac i kaže "imao sam 55 meteri na jutro i frtalj..."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
55,25 meteriI onda na svu tu zabunu dođe sremac i kaže "imao sam 55 meteri na jutro i frtalj..."
Ovakve mere su maltene u celoj vojvodini i mi se dobro razumemo. Ako nekom nije jasno, slobodno neka pita. Ako ne zna da prebaci na hektare mi ćemo...I onda na svu tu zabunu dođe sremac i kaže "imao sam 55 meteri na jutro i frtalj..."
Ne, 5500 na 1,25 kj.55,25 meteri
U pravu si,nešto sam pobrkao. dođe 44m/c po jutruNe, 5500 na 1,25 kj.
Jel cemu?Sve se to izračuna a zamisli našu apotekarku kada je pre par godina hektarske doze hemije preporučivala za jutarske. Sada je već uhodana i ima napisane doze za ha ili k.j kako ko hoće ali onda je bilo veselo pa ko ne gleda uprska stvar.
Kod nas ista situacija, mada ovde mislim da je veći procenatJa garantujem da kod nas vise od 70% ljudi koji se bave poljoprivredom su ubedjeni da kj i lanac su iste povrsine Takodje prica se u lancima i svi tretiraju taj lanac velicine 0,5755 m2