Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Већ сам писао, има паметнијих који су израчунали колико је у ствари било заражених и из те једначине долазимо до ових цифара данас. Реално не зна се шта ће бити. Па кроз медије провлаче сваки сценарио. И опипавају пулс. Као што видите стратегија за сада не постоји. И данас читам арена ће бити "пољска болница".
У фирми има људи који су уплатили бању и иду па макар се не вратили.
Иду мечки на рупу. А мечка има и мечиће.


Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
 
0no što objave je umrlo od Covida u punoj snazi. One koji su predhodno imali infarkt, šlog, cirozu, kancer pa ih na kraju ugušio Covid, to se ne broji jer su već bili otpisani. Kako bi inače imali uspešnije zdravstvo od Nemaca. A nemamo ga zbog dobrih lekara, već zato što imamo primarijusa za predsednika.
U BG, KG, KŠ ... noćni klubovi se zatvaraju u 23h, ali zato večeras u JA ispred klubova više ima tih tablica no JA. Bolje da im nisu zatvarali. Ova mera će tek da napravi horor.
 
One koji su predhodno imali infarkt, šlog, cirozu, kancer pa ih na kraju ugušio Covid, to se ne broji jer su već bili otpisani.
A пази, имаш и ово. Пре неколико дана умро је доктор Џодић, начелник онкологије у Београду, за кога сам знао да је боловао од канцера већ годину и дуже. Зато сам се изненадио да су га урачунали као жртву "ковида". Онда имаш ту и вест да је од "ковида" умро и Илија Петковић, да би после пар дана прочитао да је у ствари умро од компликација везаних за пуцање чира и губитак крви (ја сам и даље изненађен да ни дан-данас могу да дозволе да им човек умре од тога). Обојица су урачунати као жртве "ковида", иако их реално није он, како си лепо написао, није угушио као ономад оно двоје мученика из... да л' Тутина, пред очима лекара. Не разумем онда логику да на једној страни власти желе да смање бројке, а на другој као жртве "ковида" декларишу и оне којима су без сумње главе дошле друге болести.
 
Riknula mi pumpa na prskalici juce u sred borbe sa grinjama u soji. Trazicu drugu ali dali se moze i dali se isplati popravljati. U pitanju je dvoklipna kao agromehanika izgleda isto. Puklo je unutra alu kao radilica nesto . ono sto povezuje ekscentar i klipove . jel resavao neko?
 
Meni klipnjače bile popucale, trebalo bi da sve može da se reši ako ima delova... Moja je agm pa sam delove lako našao...
 
Zna li neko odakle je kolega Vlada tacno?
Ili ako neko ima njegov kontakt telefon?
Znam da je iz okoline Valjeva, hteo bih da ga kontaktiram u vezi maline.
Slao sam mu poruku ali vec godinu dana nije aktivan na forumu.
2214dba0d86be95b2dcac7e593639493.jpg


Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
 
Зорге, ne daj da te izmanipulišu. Kada objave broj preminulih, nigde ne piše imenom i prezimenom ko je preminuo. U danu kada je umro Ilija, niko ne može da dokaže da li je on stvarno u toj brojci preminulih za taj dan. Njegov slučaj im dobro dođe kao pravdanje “eto vidite, računamo i njega”.
Rasim jutros reče da mu je umreo prijatelj koji nikad antibiotik nije popio. Umreo sa tri negativna testa ali je očigledno da je umreo od korone pa kaže da tu ima mnogo prostora za manipulacije.
Kod nas je virus prvo ubijao samo stare i iznemogle, pa je Italija imala prosek smrtnosti 82god a mi 62. Onda nije ubijao nikog, a sada ubija samo mlade od 30-50 bez komorbiditeta. E sad budi pametan pa poveruj u logiku naših izveštaja. Kako je izračunao neki naš čuveni statističar, logika je 1:4M. Jednom u 4M pandemija, imaćemo približno ovaku statistiku.
 
Procita na jednom forumu.Juce nije bilo 11 zrtava virusa nego 51.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk


Verujem da ovo može biti od pomoći, ono kao piše i na tarabi nešto pa se ne može baš zavući

 
A пази, имаш и ово. Пре неколико дана умро је доктор Џодић, начелник онкологије у Београду, за кога сам знао да је боловао од канцера већ годину и дуже. Зато сам се изненадио да су га урачунали као жртву "ковида". Онда имаш ту и вест да је од "ковида" умро и Илија Петковић, да би после пар дана прочитао да је у ствари умро од компликација везаних за пуцање чира и губитак крви (ја сам и даље изненађен да ни дан-данас могу да дозволе да им човек умре од тога). Обојица су урачунати као жртве "ковида", иако их реално није он, како си лепо написао, није угушио као ономад оно двоје мученика из... да л' Тутина, пред очима лекара. Не разумем онда логику да на једној страни власти желе да смање бројке, а на другој као жртве "ковида" декларишу и оне којима су без сумње главе дошле друге болести.

Prvo sto ta korona uopste i ne postoji, bar ne kao takva kako je prikazuju. Drugo vlast ne da zeli da smanji brojke vec zeli da stalno ima priliv novoobelelih. Tako su se pojavljivali naslovi kako je novo zariste na jugu zemlje, odnosno i u mom kraju. Ustvari se radilo o tome da su silom sakupljali radnike po firmama i terali na masovna testiranja. Onda se pokaze da neko zdrav i prav ima navodno koronu pa ajde i celu njegovu porodicu istestiraju. Posle se na ponovljenim testiranjima za mnoge ispostavilo da ipak nisu pozitivni, ali dzaba kad su svaki dan trubili broj novoobolelih i samo povecavali cifru. Mnogi nisu imali nikakve simptome, a neki recimo blagu temperaturicu i slicno. Sad kad neko slusa i cita te vesti, a par stotina kilometara je daleko on ako je lakoveran pomisli da je pomro jug zemlje, a realno nije niko.
 
Aca Opel, mnogo prosto sve to možeš da dokažeš. Nađi toga “tobož” zaraženog pa se zagrli sa njim a onda se čujemo... možda... :D prvo pronađi intervjue Grand Đorđa pre i posle bolesti, pa možda i ne kreneš u dokazivanje.
_____________________

Evo izveštaja o gostovanju u emisiji oko. Tamburaš iz Farkaždina je sve objasnio u detalje.

 
Samo su se polovi okrenuli.Prošli put smo mi bili kineski Vuhan-naravno-da bi se pažnja odvukla od Beograda.Sada kreće sa juga ka severu.Naravno i studenti se kao bune.Spontano se okupili.Narod sad nikom ne veruje inače bi nas opet zaključali.Ali umiraće drugi-koji zbog virusa ne mogu na kontrole ili na neke zahvate koji su potrebni i ugrožavaju zdravlje.Ili računaju da su ljudi sa dijabetesom,kancerom,srčanim problemima svoje odsvirali.Ima tu još bolesti koje nisam pomenuo a zahtevaju zdravstvenu zaštitu.
Maske-jebale ih maske: nose se ispod brade,na zglob ruke,na lakat,u torbice po 10-ine puta.To će nas sačuvati.
 
Cela Evropa ima informaciju DA SMO GLAVNO ZARISTE U REGIONU I POTENCIJALNA OPASNOST ZA SVE OKO NAS samo nasi mediji kasne sa informacijom kazem NASI SLOBODNI ustvari jos bolje NEZAVISNI MEDIJI. Inace ono sta sam nagovestio pre izbora to su ‚‚‚OCEKIVANI REZULTATI‚‚‚a ja mislim da bi pobeda bila jos ubedljivija ali bi bilo nerealno reci da NEISTOMISLJENICI NEMAJU NIJEDAN GLAS. Tih 3 posto to je znaci da od 100 gradjana Srbije samo 3 baksuza nisu za PSIHOPATU a rezultati izbora govore DA JE OVO PRIVATNA DRZAVA PRIVATNO VLASNISTVO .Mnogi neshvataju sta to znaci vreme ce to najbolje pokazati ali VREME JE SADA U SRBIJI KRENULO UNAZAD .SNS FUKARA JE SVESNO ZRTVOVALA NAROD znali su da nije momenat za priredbe i grljenja i velike javne skupove ali sto kaze predsednik drhtavim glasom sa suzom u oku GROBLJA CE BITI TESNA DA PRIME SVE zainteresovane MOLIM VAS PREKLINJEM VAS IZADJITE NA IZBORE I ZAOKRUZITE MOJ BROJ
 
Moja baba je onkoloski bolesnik i redovno je imala kontrole za vreme korone. Cak je i na zracenje isla.
Znači da je skoro operisana.Oni su u prioritetu.Mada i tu ima dosta čekanja.Kod nas se recimo bolnica otvorila 1 juna.Kako da odeš na kontrolu kada treba da skupiš rezultate,UZ,CT....Možda je kod vas situacija dobra u odnosu na nas.
Samo da dodam da pre svih snimanja treba da ideš kod izabranog lekara (tamo je kovid ambulanta),da dobiješ uput za onkologa koji radi samo za one koji su u fazi lečenja.
A šta sa nama koji idemo na tromesečne kontrole-o tome ja pišem.Naše lečenje je završeno.
 
Зорге, ne daj da te izmanipulišu. Kada objave broj preminulih, nigde ne piše imenom i prezimenom ko je preminuo.
Ма ево им слободно, па нека ме изманипулишу. Учинили они (когод то био) то самном и ко зна киме све не - фактичко стање не могу да измене, могу само да обликују нашу перцепцију нечега, онако како им из неког њиховог шибицарског разлога треба. Не би то био ни први ни последњи пут. Ако преферирају да их плебс сматра лажовима и манипулаторима уместо некомпетентним и неспособним - нека наставе да манипулишу подацима и остављају довољно материјала за гласине и којекаве теорије, реалне или нереалне. Тако то буде када изврдаваш истину. Ено и Грци замандалили границу за наше грађане јер су видели колики смо "лидери у региону".

Имена људи кога је "ковид" гурнуо "на другу страну" ми и нису важна, али свакако ми је жао њих, који су макар и са лупањем срца, тренуцима када нису толико луцидни, са боловима у костима, акутном астмом, тешко покретни и ко зна чиме све не, ипак живели своје животе дан за даном, у кругу својих породица, пријатеља или познаника, па макар то били њихови последњи месеци, када би им живот прекинуло нешто друго, а не овај глупи "ковид".

Prvo sto ta korona uopste i ne postoji, bar ne kao takva kako je prikazuju

Ја знам да је тај "ковид" само један из фамилије "корона" вируса, лако се преноси капљично, да само код малог процента, типа 1%, инфицираних развије озбиљно стање од којих је најопасније колабирање плућа јер се она напуне некаквим секретом који залије алвеоле, па организам не може да усваја кисеоник из ваздуха и човек буде угушен. Грешим ли у нечему код медицинског аспекта "ковида"?

Немам ја сумњи да огромна већина инфицираних, ако се уопште и пожале на нешто и буде им диагностификован "ковид", прође као са грипом или неким летњим стомачним инфекцијама, али немам никаквих гаранција да се у случају инфекције, ја сам или неко мени близак неће бити у тих ексклузивних 1%. Никаквих гаранција! Мислим, немам никаквих гаранција ни да ћу ја осванути сутра, али да "пишам уз ветар" и својим понашањем исказујем Бог-те-пита на чему заснован став да "корона не постоји" (мислим првенствено на не придржавање препоручених мера заштите) - толико тврдоглав нећу бити.

Него, хтео сам да поменем и ово у вези "ковида"... Чуо сам од познаника да је наш врли председник општине, др-мр. Тасић, напрдњачки "млади лав", да је фасов'о вирус, да се осећао лоше и да је пребачен у Нови Сад, где прима кисеоник. Немам сумњи да ће он све то да прегура, али бих се грохотом смејао када би се утврдило да је вирус зарадио на изборима или постизборном слављу напрдњака. То би био тако леп деманти оне самоуверене изјаве, тачније контрапитања прворођеног у емисији код оне препариране госпође на РТС-у, када је питао нешто типа: "Где сте то видели да се неко заразио на изборима?" или већ како је рекао.

П.С. - Лопатам вести пре ручка и видим да су на Б92 објавили да је од "ковида" умро и ћаћа министра Стефановића.
 
Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh