Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neću ništa da isključujem, imam usta i jezik hvala Bogu. 😁
 
Imam jedno pitanje za forumaše:Hoćete li izaći na glasanje?Iz priče sa poljoprivrednicima se vidi da su nezadovoljni a kad su izbori AV i SNS dobiju u selima preko 70%.Onda mi nije jasno zašto kukaju ako glasaju za njih.Znači da smo mi kao narod zaslužili ovakvu vlast.
Kakvo ti je ovo pitanje,nikad više lopovskog posla,nikad viće represije od strane mađarskog rukovodsta prema srpskim sredinama ovde u mojoj opštini.
Da se ide na izbore gde je već sad podeljeno ko će gde da bude tako na prime B.Topola,Senta i Ada će da bude prepuštena mađarima.
BOJKOT.
 
Zimus sam malo bistrio knjige o državnom uređenju Srbije od 1804 do danas i mogu vam reći da smo jako potonuli kao narod, čak mislim da mi više i nismo da imamo svoju državu...Npr, 1830 i neke smo imali skupštinu na Kneževoj livadi, prisustvovalo je 4000 narodnih prvaka i poslanika, svi NAORUŽANI do zuba, bez i jednog incidenta, 95% bili nepismeni seljaci... Zamislite sad tako nešto...
 
Lalat bi bio dobar poslanik, što je neko pre neki dan rekao, čovek srpski nacionalista i još naš zvezdaš, više ništa i ne treba... Dovoljno za ulaz u Kovin bez uputa...
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh