Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mornar otprilike osim sto si rekao da sam ja intelektualac :haha: .
Elem ovde u BiH eu je postavila solidan moderan izborni zakon a jedna njegova stavka mi se cini posebno pametna i logicna a upravo smo se 90posto nas primili i ne razmisljamo dublje pa nas nervira nesto sto nebi trebalo nikako .
Jako bitna stvar po meni presudna u politici nebi trebali nikako da se bunimo protiv preletaca i da trazimo da se to promijeni . Mnogi misle da bi to trebalo zabraniti. Smisao izbornog zakona bar ovde je da se glasa za ljude kao pojedince a ne za stranke . To treba braniti svim silama a mi se primili da je to problem . Sve vidimo kontra pa i to . Za ove likove koji se do sada pojavljuju na listama ja ne glasama i tacka . Stranke me ne interesuju . Kad nekom covjeku i vise njih dam glas da budu poslanici ukazao sam im povjerenje i pustam ih 4 godine neka rade svoj posao skim ce i kako ce ne zanima me ja radim svoj posao. Dotad vi ,mislim vecina kako odaberete postujem i sto manje gledam te dnevnike.

Samo da kazem pravite kuce na cistinu gde nema komsija da vas upucaju puskom @Peet zna o cemu pricam

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Da li ce izbori biti ponisteni ako se bojkotuju i izadje manje od 50% biraca, a za vlastodrsca glasa 70% od izaslih?

Nema istine,to mi je rod i pucao je na kuce koje je bilo blizu ograde do mog dvorista i opali dva metka jedan za drugim i mene pogodi..u gornje polje ograde 42 rupe od dramlija a mene pogode tri jedna u butinu druga u rame a treca dole kod lista..tu dole mi izvadili a ove dve ne diraju duboko otisle

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

@milovan vrsac
Idi bre Milovane i ti ta zmija
Sad prskao protiv sirka jednu parcelu i kad da zatvor prskalicu za malo da zgazim po njoj!
Skako u vis i tutanj u traktor pa je vise ne vidim. Ukljucim kameru zumiram pa je nadjem.
3383541d30431aa42e9baac7e9b82663.jpg

Imam jedno pitanje za forumaše:Hoćete li izaći na glasanje?Iz priče sa poljoprivrednicima se vidi da su nezadovoljni a kad su izbori AV i SNS dobiju u selima preko 70%.Onda mi nije jasno zašto kukaju ako glasaju za njih.Znači da smo mi kao narod zaslužili ovakvu vlast.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh