Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
 
Treba mi pomoć ,naime pošto ide exproprijacija zbog brze pruge,uzeli mi zemlju,e sad negde sam pročitao to oko proprijacije da ako ti je polj. osnovna delatnost tj.od toga živiš ,da imaš pravo mesto para da ti se da dr. zemlja mesto tvoje .
Gde to piše ,da imam u ruci.Hvala.
 
Skoro sam citirao ovde zakon o eksproprijaciji. Ne sećam se da moraju da ti nadoknade zemlju zemljom, ali je pod jedan nagodba da to urade a ako ne onda ide isplata po tržišnoj vrednosti. Nema više da se tužiš za cifru nego ti ponude drugu parcelu u tom ataru ili isplata po katalogu vrednosti zemlje. To što ti nagrde parcelu ako je iseku na pola ili u šiljak, to se ne plaća. Samo ar za ar.
Sećam se da za državno dobro exproprijaciju po novom može da radi vlada RS, vlada AP i grad BG. Grad BG je dodat kao nova pokrajina.
 
Član 15
Naknada za eksproprisano obradivo poljoprivredno zemljište licu kome je prihod od tog zemljišta uslov za egzistenciju, određuje se na njegov zahtev davanjem u svojinu drugog odgovarajućeg zemljišta iste kulture i klase ili odgovarajuće vrednosti u istom mestu ili bližoj okolini.
 
A ukoliko ne pristane na te prdolesnice koje niko drugi nece mora da bude isplacen. Stricevima je uzeto za ulicu doduse grad beograd je platio 5000e ar
 
Zimska idila
9171f22cf928bb7b0f2e2a955e7a5fa3.jpg


Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
 
Jel ima neko CRNE ovce kupuo bih jednu ovcu ili žensko jagnje, ali da bude po mogućstvu skroz CRNA !!!
Imam dosta belih 70_80kom fali 1 crna

Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
 
Људи да ли је ово могуће јутрос -7 и искочи цео далековод. Нема струје од 08:45. Ове године је превазишло све могуће границе, пада јача киша, дуне мало јачи ветар струја оде. И нема је 3-4 сата. 2013 смо били завејани 5 дана, ветар, сметови снег преко 2метра и струја није фалила. Јел треба и агрегат да купим да би био сигуран од ових неспособњаковића. Срећом на послу пичи агрегат да њега нема био би хаос. Еее у 21. Веку ми се уздамо у агрегат одржавамо га као да електро дистрибуција не постоји

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
 
Druze ja imam agregat, bunar,
Imam svoju struju i vodu, marva ne može bez toga!!!!!
Hranu sami proizvodimo, samo mi nafta fali

Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh