Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odavno me zanima da li ti “Arapi” zapošljavaju neku radnu snagu i to onako na belo, sa dažbinama? Znam da su 2014-te imali 220€/ha subvencije kao strani investitori a verovatno i subvencije po radniku pa im nije problem sa plate ko zna koliko zemlju da bi nakupili za što veće subvencije.
Traktoristi i mehaničari su prijavljeni rade kao u logoru i imaju OK plate
Čuvari su angažovani preko neke agencije do skoro G4S a sad neka druga imaju crne DOMOBRANSKE uniforme


Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
 
Мој другар води људске ресурсе у једној програмерској фирми био с њима на ручку значи постоје али није нешто одушевљен са њиховим способностима или стоји њихова држава иза њих или су ови наши лопови у дилу са њима а да је срамота за нас да нас они уче пољопривреди стварно јесте Да мој деда устане пљуно би ме и вратио се назад да не види ову бруку
 
Све више верујем да су они ту због потписа и појаве, као код нас пре 15-так година кад су у најмању руку сумњиви ликови постајали директори. Па после лежали годину-две.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока
 
Oni su kupili 16785 hektare PKB. Da nisu kupili uraslo bi to u korov.
Da vas podsetim, Tadić je potpisivanjem SSP(2008) , omogućio da se zemlja prodaje strancima. Uredbom je odložio da dok se ne oporavi cena zemlje, a do 1. 09. 2017-te, stranci ne mogu da kupuju zemlju.

2014-te nam je rekao tadašnji premijer da je ta odluka katastrofa pa da nebi postali robovi na svojoj zemlji on će zabraniti prodaju zemlje.
Predsednik odbora za poljoprivredu gdin Ristčević je 2017 izjavio:”On smatra da Srbija, ipak, propisima štiti svoj prirodni resurs. Tako, dodaje on, zemljište u državnoj svojini ne može niko da kupi osim fizičkih lica koja su državljani Srbije.”
Đukanović, car of Montenegro je dozvolio pa zabranio prodaju imovine strancima.
Hrvatska je opet produžila moratorijum do 2021
Mađarska zabranila i otkupila dobar deo prodate zemlje.
 
A naši seljaci nezadovoljni stanjem
Baš smo bezveze!!!
Treba da mislimo o proizvodjačima iz susednih zemalja

Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
 
Nemojte zaboraviti to da AV nikada seljake nije pominjao, niti nam bilo sta obecavao.
Em covek nije iz struke, em nije bilo predizbornih obecanja niti mazenja krava, pa sta covek onda da mu zameri?
Kao sto je Patrijarh Pavle rekao: "Bice nam bolje kada mi sami budemo bolji".
 
kako doci do gumica za tam 5500 za prve kocione cilindre, po dva jednosmjerna idu u tocak? set za reparaciju bi bio idealan.
da li sigurnost zrenjanin radi maloprodaju?
 
Da li neko kupuje prko sportdirecta i da li uopšte mogu iz Srbije da kupim.Pokušao sam da uzmem neke radne čizme i moja banka ne dozvoljava naplatu(bar tako prevede guglo) .kartica je regularna,važeća i ima sredstava.Šta može biti problem?
 
Moze iz Srbije da se kupuje.Verovatno ti banka ne dozvoljava kupovinu.Moras da imas posebnu karticu za kupovinu preko sajtova tipa SD , Aliexpress,Bangood i sl.
 
Sad skoro, ako grešim za skoro onda sigurno ove jeseni, negde sam video link za manometar za turbo (sa alliexpressa ili negde drugde sa neta da se kupi). Mislim da sam to najverovatnije video na ovom forumu. Pola dana pretražujem forum, i čitanjem mogućih tema i preko pretrage (čini mi se da je pretraga na prošloj verziji foruma bila bolja od ove), i nikako ne mogu da nađem gde je taj link stavljen. Da li neko možda zna da li je bilo ko ovde postavljao link ka manometru za turbo, da se ne mučim sa daljom pretragom ako tog nije bilo ovde na forumu?
 
Ljudi treba mi savet,radi se o tome da komšijin senjak oće da predje kod mene(da se sruši)i posle više opomene ništa nije preuzeo.Nedaj bože da se sruši na nekoga.
Kome i kako da se obratim?
 
Šta je ovo čudo i čemu služi ? Neznam ni u koju temu pripada .


IMG-de8932cd963c574f63fcfed184fae155-V.jpg
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh