SFRJ je bila drzava koja je proizvodila vojne avione zatim proizvodila i izvozila tenkove,proizvodila oruzje ,pa proizvodila automobile,televizore, ves masine.imala nuklearnu elektranu imala mnogo jaku crnu metalurgiju veoma razvijenu tekstilnu industriju , zatim kozne galanterije farmaceutsku industriju elektro industriju,veoma organizovanu poljoproizvodnju ,besplatno lecenje zdravstvo u sluzbi gradjana,besplatne fakultete i akademije tako je SVE BESPLATNO besplatni stanovi,veoma povoljni krediti za izgradnju imala je vojsku jednu od najacih i najpriznatijih na svetu imala je prvake Evrope i sveta u fudbalu,rukometu,kosarci,vaterpolu,boksu,streljstvu a folklori,gimnastike,pevanja razne sportske sekcije SVE DZABE natalitet razvijen i u stalnom porastu ,imala je veoma razvijen turizam more,planine,banjska odmaralista strucan kadar a pored visokoobrazovnog kadra izuzetno razvijene zanatske struke i toliko je sve bilo bajkovito da su cak i kriminalci uzivali u takvoj drzavi jer je bilo sta da se ukrade a nemozes sve ni da imas a ta drzava nije imala narkomane i drogu,sekte,nevladine organizacije nije imala depresivne i razvaljene A OD SVEGA NABROJANOG MOJA DANASNJA DRZAVA NE DA NEMA NISTA NEGO JE TO JAD,CEMER I KATASTROFA .Pa one smrdljive carape na pijaci 3 para 100 dinara uvozi iz Turske pa kurtoni i baloni i to uvozi i milijarde eura kredita svakodnevno ulaze u Srbiju vec 20 godina A SRBIJA NEMA NISTA ima jeftinu radnu snagu i ima najacu partiju na Balkanu od 800 000 simpatizera ima depresivne ,razvaljene,ucveljene,drogirane a mortalitet ubija OVDE VISE NI HIDRAULIKA NE RADI KAKO TREBA SVE ZAMIRE tako da dragi forumasi razumem ja i silovanu babu i ucveljenog dedu i nemoj da me terate da pustim druga starog kako pusi tompus u beloj kuci dok svi leprsaju oko njega svi mu titraju jaja i skakucu i da pustim ovog naseg psihica kako place u beloj kuci dok ga Bil mazi po glavi i pocnite vec jednom da cenite prave i istinske vrednosti a to koji sistem sta unistava pa zar treba o tome da pricamo