Ja imam mobilni net od 10 gb i to mi je previše...Plus internet uz tarifu za mobilan...Uglavnom mi taj od 10gb potroše moji saradnici i kolege sa posla, jer ga nosim sa sobom na teren, a uvek im treba, jedino kad se potroši tih 10gb po punoj brzini, koristiš neograničeno do kraja meseca smanjenom brzinom....
Ponekad, a zaista retko, treba mi brzina...
I komšijama dobro, šta god treba da se instalira, namešta, šteluje, AJDE URADI, naravno, obavezno bez naknade...
E, onda imam, uz njihovu puno znanje i saglasnost, pravo da vršim administrativne poslove po širem komšiluku po svome nahođenju....
Promenim kanale emitovanja, jer po defaultu su svi na 1 kanalu, pa ih preraspodelim, 1 , 6 i 11 kanal i onda svi zadovoljni.,...
Jednima kreiram lozinke, brišem ih ili menjam po potrebi, već kako zahtevaju...
Mogu i da proverim kad je ko kod kuće i čime se zanima u slobodno vreme....
Pomoću provere mac adresa uređaja, i koji su trenutno "nakačeni" i postoji dvosmerni saobraćaj, kao i vrednosti protoka podataka...
Da li se gleda Youtube preko smart tv, lista fejs preko tableta, ili razgovara preko Vibera...
Jedared me jedan kolega iznervirao nešto, pa sam bio besan, i "šutnuo" sam samo njegov mobilan sa mreže, kao i gazdin smart tv, gde smo stanovali, jer sam dotičnog uhvatio na delu da troši internet na xxx-l laku zabavu u kasne noćne sate...
Taj moj internet nije (ipak) tome namenjen...