MONTOYA
Član
Vecina na svoju stetu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da gresis! Sigurno bi pali ukoliko bi ljudi masovno izasli. Svaki glasac koji ne izlazi je protiv ovih, nadam se da se po ovom pitanju slozimo.Moze bit' a i ne mora.
Svi koji izlaze na ove i ovakve izbore daju doprinos da ovi legitimno i dalje vladaju.
Pogledaj samo protiv koga je uperena ostrica kampanje, ovi koji su se polakomili na 3% volsebno odjednom postaju miljenici medija i vlasti.
Kao "necemo bez borbe da se predajemo".Pa bili su i dosad u skupstini i za sta su se izborili ,da se Martinovic ,Orlic i Risticevic izivljavaju nad njima.
Ima toliko toga da je bas tesko preko tastature rezmeniti.Prije svega izvini ali preduga je prica a neda mi se kucati nocastoliko . Uglavnom demokratija je demokratija . Vecina misli ovako kako misli .neki od ovih koii ne izlaze ,ne svidja im se niko od ponudjenih, svjesni su da imaju drugacije poglede koji se nemogu promijeniti njihovim glasom . Postuju sta vecina odluci i to je to . To je svejedno samo dan glasanja ,ostale trigodine ljudi neka rade svoj posao a mi svoj. Osim toga napisao si ...nadam se da se slazemo da smo svi protiv ovoga .. Ko kaze ? Sta je to Vucic gori od ovog npr amatera sto je montoya postavio ? Neko misli vise je vucic u pravu ,neko mislivise je ovaj itd ... tu je to . Nije ni taj vucic bas sve pogresan i kriminalan kako neki misle . Ima sta pogodi ima sta radi kontra kao i drugi . Znaci iznenadio bi se ali moje misljenje jeda kada bi bas svi morali glasati nebi se promijenio odnos a taoo kaze i matematika . Zato pusti ljude da glasa ko za koga hoce a ko za koga nece . Izv se opet nije to kompletan moj pogled a mislim i mhogih drugih nego mi tesko nabadati slova nocas na tabletu .