mark3
Član
Mislim da nijedna vlast pa cak i komunisticka nije uvezena svi su rodjeni ovde svi su iz ovog naroda sto automaatski znaci da kao narod ne valjamo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bogami uhapsise kod nas premijera drugog Bosanskog entiteta i trazi se pritvor . Optuzbi kolko oces , pogadjate udruzivanje,mito,namjestanje i slicno... i tuzilastvo kaze da za sve imaju dokaze . Moze se kad se hoce . Povod je nabavka neodgovarajucih respiratora iz Kine .
Bogami uhapsise kod nas premijera drugog Bosanskog entiteta i trazi se pritvor . Optuzbi kolko oces , pogadjate udruzivanje,mito,namjestanje i slicno... i tuzilastvo kaze da za sve imaju dokaze . Moze se kad se hoce . Povod je nabavka neodgovarajucih respiratora iz Kine .
Zakon o izlazku 50%+1 je promenila vlada DSS-a posle serije neuspelih predsednickih izbora....Ja stvarno ne razumem sta ce se postici bojkotom hoce evropa ponistiti izbore hoce pasti vlast sta ce se desiti opet ce izlaznost biti 40% i to je to. Postoje dva nacina za promenu na izborima glasanjem za nesto drugo, to drugo ne postoji trenutno i drugi nacin je revolucija koja se u Srbiji nece desiti u skorije vreme. Zaboravljate brzo da je jedan od prvih zakona koji su demokrate promenili bio izborni tako da vise ne mora da izadje 50% glasaca da bi izbori bili legitimni
Kakva revolucija ? Ja kolko znam obicno je revolucija kada nezadovoljna vecina skida silom nametnutu vlast . Kod vas vlast ima podrsku vecine o kakvoj revoluciji i nezadovoljstvu pricate ?Ja stvarno ne razumem sta ce se postici bojkotom hoce evropa ponistiti izbore hoce pasti vlast sta ce se desiti opet ce izlaznost biti 40% i to je to. Postoje dva nacina za promenu na izborima glasanjem za nesto drugo, to drugo ne postoji trenutno i drugi nacin je revolucija koja se u Srbiji nece desiti u skorije vreme. Zaboravljate brzo da je jedan od prvih zakona koji su demokrate promenili bio izborni tako da vise ne mora da izadje 50% glasaca da bi izbori bili legitimni
NajjviseZA PEETa Bas tako a ustvari imaju tri solucije 1/ Prva solucija je DA NAM GA ON STAVI 2/ Druga solucija je DA GA SAMI SEBI STAVIMO a 3/Treca solucija je da kao ona baba POBEGNEMO U SUMU U PLANINU I DA ZIVIMO BEZ STRUJE,TELEVIZORA,DRUSTVENIH MREZA,POZORISTA SA VUKOVIMA I MEDVEDIMA to je LOSA INFORMACIJA a DOBRA INFORMACIJA je ta da nas narod nikada u istoriji NIJE BIO SLOZNIJI usaglasili smo stavove kao nikad I KOMUNISTI I NACIONALISTI I DEMOKRATE I ANARHISTI I OPORTUNISTI I MONARHISTI RODOLJUBI I DOMACI IZDAJNICI I GASTARBAJTERI I RADNICI I SELJACI I INTELEKTUALCI I SEKTASI I ROBIJASI samo u ovoj sloznoj skupini nema MAZOHISTA I SADOMAZOHISTA e sad je pitanje A KOLIKO JE OVIH POSLEDNJIH
Kod nas vlast ima podrsu 52% od 56% izaslih na izbore to je nesto malo vise od cetvrtine birackog tela.Kakva revolucija ? Ja kolko znam obicno je revolucija kada nezadovoljna vecina skida silom nametnutu vlast . Kod vas vlast ima podrsku vecine o kakvoj revoluciji i nezadovoljstvu pricate ?