Ja mislim da je predsednik koji povlaci lucidne poteze kakve ni Gary Kasparov nije povlacio ipak ovaj put pogresio ZELEO JE DA POMOGNE BOLESNICIMA KOJI UMIRUNA APARATIMA A SAMO JE PRODUZIO GOLGOTU a mislim da je mnogo bolje i prakticnije i korisnije za celokupno gradjanstvo DA NAM JE U EROTSKOM SOPU KUPIO VESTACKI PALAMAR U KOMBINACIJI SA VAZELINOM A MOZE I TOVATNA MAST i to bi bilo I DELOTVORNIJE I UZBUDLJIVIJE i za razliku od obicnog novca koji se brzo potrosi a i brzo se zaboravi a vidi se da ima mnogo nezahvalnih i arogantnih a da je dao CRNACKU BANANU SA VIBRATOROM ta uspomena bi trajala dugo stalno bi izazivala osmeh i zadovoljstvo kod gradjana nestala bi depresija a i stalno bi se hvalili i pominjali preedsednika ali se nebi pricalo kao sada DAO TI VUCIC 100 EURA nego bi nacija u hvalisanju isticala DAO MI VUCIC KALAISANU BANANU ili CELA PORODICA JE PRIMILA PO ELEKTRICNU JEGULJU A SVE U CILJU PREVAZILAZENJA NOVONASTALE SITUACIJE ili DRAGE BAKE I DEKE PRIMICETE OD SINISE MALOG PO 22 BEZ GLAVE ili TI DA CUTIS DAO TI VUCIC VESTACKI PENIS sto ga nisi vratio ako ti ne valja Pokloni i prave uspomene se nikada ne zaboravljaju niti zastarevaju a pamte se forever drugo uvek je diskretnije i kulturnije i sa malo vise stila neki mastoviti prezent sa brzinama bilo bi toplije i srdacnije ovo sa novcem me vec podseca na truli zapad NA OTUDJENJE na nesto hladno jednokratno ALI VIDECEMO KAKVE CE REAKCIJE BITI MOZDA JE IPAK BOLJE BILO DA JE NACIJA ZAVIBRIRALA PROBUDIO BI SE DAVNO UGASEN PLAMEN LJUBAVI i shvatili bi da je on taj koji nam je u nebeskom smislu namenjen samo DALI SMO MI NAMENJENI NJEMU