Pa ja mislim da je izjavio da se neće kandidovati za predsednika a on eto već drugi mandat.Sad je bolje da izjavi da će se kandidovati.Ne smeta uopšte to što je on predsednik i kada bi obavljao poslove koji su u nadležnosti predsednika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I jos zaduzio nasu decu sa 3 miliarde
Najveći problem je što ljudi ne razmišljajući poveruju u računicu.Mislim da bi penzioneri trebalo prvi da shvate taj naš rast u nebesa ali na žalost nije tako.Pre 8god je rekao da PDV ostaje 18%. Pre 7 godina je rekao da mu treba dve, dve i po godine a najviše jedan mandat da reši krizu pa se povlači. Preporod je zimus najavio za 2025-tu ali će to sada korona da pomeri još neku godinu.
Kako AV obračunava naš napredak? Sabiranjem procenata. Padnemo za toliko pa skočimo za ovoliko već smo imali toliko. A evo praktično šta su procenti i da li se sabiraju.
Npr ja gazda firme. Plaćam 100€ radniku nebitno za šta, samo primera radi. Onda mu skinem 50%. Znači plaćam ga 50€. On se pobuni, ja se pokajem pa mu podignem 50% pa kroz neko vreme dam još 20% pa još 10% pa opet 10%....
I onda kažem skinuo jesam 50% ali sam mu ubrzo vratio 50% i podigao čak 40% preko toga. I onda to izgleda da mu je plata veća 40% a ja mu sada plaćam 109€
Koristio sam velike procente da bi to lepše objasnio, a isti su efekti i sa malim procentima i velikom cifrom pa tako ispada da naš BDP raste 3x brže od Nemačkog a realno da bi zadržali korak sa Nemačkim rastom 2% naš BDP bi trebao da raste 10xAV računica ili ti 20%
Реаговао сам на твоје, како си сам потврдио у својим каснијим постовима, априори квалификовање мене као "ћириличара" у пежоративном смислу.
А тај национални идентитет није оно по чему нас странци идентификују, већ оно по чему ми самоидентификујемо себе као Србе и српску нацију
ја не знам нити сам се удубљивао у то, али резултанту видим: постоји српски народ.