emigrant
Član
Mornar,malo si pobrkao lončiće.Po meni najgora i najlopovskija vlast je bila ona devedesetih na čelu sa Slobom.On je upropastio i ojadio ovu zemlju,privredu i sve ostalo.Nikada nisam bio ni u jednoj stranci ali ono što je in uradio ovon narodu je za streljanje.Zato sam i išao da se to razjebe 5-og oktobra.Naravno da posle toga nisam se priključio žutima i nisam pokušavao dobiti nikakve povlastice,mada su me zvali.Uvek sam glasao protiv vlasti a nisam nikad bio za Tomu i Vučića preletače.Valjda se sećate njihovih programa iz SRS-a i onda od jednom oni osnivaju SNS i propagiraju evropsku uniju.Pa nisam ja pao s banane.Isti taj Vučić je bio ministar informisanja i ko je onda njega iznedrio.Najveća greška je što nije urađena lustracija posle 5-og oktobra i počišćen sav taj šljam koji je bio od devedesetih.Takođe nikakvo mišljenje nemam o Tadiću dok je bio predsednik i on je po meni najkrivlji što su ovi došli na vlast.Isto tako vrlo dobro znam šta Vučić i brat rade po Srbiji trenutno i mislim da onaj ko sledeći dođe na vlast mora pozatvarati ovu bagru koja sada pljačka ovaj narod u svim delatnostima.