Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mornar,malo si pobrkao lončiće.Po meni najgora i najlopovskija vlast je bila ona devedesetih na čelu sa Slobom.On je upropastio i ojadio ovu zemlju,privredu i sve ostalo.Nikada nisam bio ni u jednoj stranci ali ono što je in uradio ovon narodu je za streljanje.Zato sam i išao da se to razjebe 5-og oktobra.Naravno da posle toga nisam se priključio žutima i nisam pokušavao dobiti nikakve povlastice,mada su me zvali.Uvek sam glasao protiv vlasti a nisam nikad bio za Tomu i Vučića preletače.Valjda se sećate njihovih programa iz SRS-a i onda od jednom oni osnivaju SNS i propagiraju evropsku uniju.Pa nisam ja pao s banane.Isti taj Vučić je bio ministar informisanja i ko je onda njega iznedrio.Najveća greška je što nije urađena lustracija posle 5-og oktobra i počišćen sav taj šljam koji je bio od devedesetih.Takođe nikakvo mišljenje nemam o Tadiću dok je bio predsednik i on je po meni najkrivlji što su ovi došli na vlast.Isto tako vrlo dobro znam šta Vučić i brat rade po Srbiji trenutno i mislim da onaj ko sledeći dođe na vlast mora pozatvarati ovu bagru koja sada pljačka ovaj narod u svim delatnostima.

Lopovska vlast to stoji i to niko ne porice i hiljade mahinacija i malverzacija sve je to tacno ali nije uzeo jedan jedini dolar kredita i nije prodao ni jednu livadu ni fabriku ni rudnik, strane banke nisu postojale i gradjanstvo nije bilo u bunarima nesto slicno kao Rumuni sa Causeskim daleko je to bilo od dobrog ali je drzava bila nezavisna sama svoja ako neko zna sta znaci biti NEZAVISTAN. A od 2000 na ovamo mi imamo MAKROA i to ne jednog nego vise njih duzni smo svima redom a barem da znamo sto smo se zaduzili a niko nije osetio bolji zivot narod je prezaduzen a milijarde i milijarde eura su usle u Srbiju. Gde su pare ja ne znam i zasto ce pokoljenja da vracaju bankama nepotroseno ali jedan dobar deo populacije opravdava ovakav nacin vodjenja drzave i sto kaze moj predsednik literarno TESNA SU GROBLJA PO SRBIJI DA BI PRIMILA SVE a ja bi dodao onu staru STA SE SCASE PO ZEMLJI SRBIJI PO SRBIJI ZEMLJA DA PREVRNE ....ISTORIJA SE OCIGLEDNO STALNO PONAVLJA

A prodaja Krajine Tuđmanu, i pola miliona raseljenih Srba koje je on kao štitio?
Kada čujem da je kod njega bilo šta bilo dobro, pitam se dali smo toliko bolesno ludi i sa kokošijim pamćenjem.
Rekao sam već da je ovo praktično ista komunistička vlast. Zadnji smo bastion komunizma u svetu(uz crnu goru naravno)..

Sto se tice otkupa stanova on je omogucio za polovinu gradjanstva da otkupe stanove za dzabe i tu nije zeznuo gradjane nego im napravio dobro a sto se tice Dafine i Jezde to je 80 posto gradjanstva videlo kao kazino i tako su ljudi i usli u to AJDE DA SE KOCKAMO. Medjutim bilo je lakovernih onih 20 posto koji su stvarno poverovali da je normalno da das 1000 maraka a da podignes 5000.A sto se inflacije tice to jeste katastrofa za celokupnu privredu ali koliko god da je katastrofa mozda je bolje stampati lovu bez pokrica nego se zaduzivati kod zelenasa.Sto se tice raspada SFRJ samo mnogo naivan covek moze da poveruje da je za ratnu stihiju kriv ili Sloba ili Kiro Gligorov ili Tudjman ili Alija.To je sve izfinansirao zapad i cia i bili su pokusaji da se sacuva stanovnistvo jedne zemlje a da se ne razdvaja a dali bi ti MIROSTI 93 godine u vihoru rata i ludila rakao jednom delu svog naroda uzmite Hrvatske sahovnice.Tako da pustimo filozofiranje Djindjic je probao i Draskovic da ljube ruku i da se ponizavaju i da spusta zastavu Srbije na pola koplja kad su bili bombaski napadi u Americi ali to je bilo kao kada anakonda krene da steze misa ili zabu zapad je imao plan da destabilizuje sve ove male i siromasne drzavice na Balkanu i uspeo je u tome u potpunosti.I ponavljam nepristrasno a bio sam veliki protivnik vladajuce vlasti 90 tih godina OSTAVILI SU PRAZNU KUCU ALI NISU NISTA PRODALI A NISU OSTAVILI U NASLEDJE NIKAKAV SPOLJNI DUG KA ZAPADU a imali su i rat i inflaciju i sveopste ludilo i embargo a embargo nam je uveo zapad a zasto neznamo u stvari znamo ali da ne trosimo vreme i ko bi mogao u takvom okruzenju da vodi kvalitetno ekonomiju jedne zemlje i da spasi sta se spasiti moze pa da si madjionicar ne pomazu ni kozne gace

Jbg

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
3f6b20ec6bb764ec5a1cb39bb9c51238.jpg

Ti mislis da je normalno da se stan mogao otkupiti za saku zita? Tu je imao koristi samo taj koji ih je otkupio, a do prave cene su doplatili svi drugi koji nisu u tom momentu imali drzavni stan.

Ok, ti ga braniš iz nekog razloga, a dali ti je poznato da se sa Tuđmanom redovno sastajao u Karađorđevu(a gde bi drugde kada je glumio Tita(kao što ga i ovaj danas pokušava glumatati))?
Jel si ti lud ili se nesećaš pod kojim su uslovima srbi napuštali hrvatsku? Ako si zaboravio pod avionskom vatrom i granatama goloruki narod, deca i žene u traktorima i pešice..
A sve je, naravno, znao jer je tako dogovorio sa kolegom.
I onda se taj narod po njemu trebao sprovesti na kosovo pod policijskom pratnjom..
Suviše su to strašne činjenice da bi ih trebalo tako olako zaboravljati..
Znači po tebi je pošteno da neki dobiju stanove četvorosobne za vrednost šibice, a ostali ku..c (slučajno opet poljoprivrednici koji hrane celu naciju)?

Rezidencija Karadjordjevo je u mom ataru
7_8 drugara radi tamo, bio sam tamo 100 puta da kosim heliodrome daju mi seno
Niste svesni koji je to raj na zemlji i šta se dan danas tamo radi!!!!
BAHANALIJE!!!!!
80 stalno zaposlenih na 600ha raja na zemlji+ 40 vojnika pod ugovorom i oko 30 luxuznih službenih auta

17 veštačkih jezera,
Razne vrrste egzotičnih zivotinja
11 kuća i koliba, vetrenjača, olimpijski bazeni otvoreni i zatvoreni, fabrika vode, vodenica, električna auta za radnike da nebi uznemiravali goste,
Sama rezidencija i zatvoreni bazeni se greju zimi jer se nikad ne zna kad dolaze gosti!!
Grejanje je na naftu!!!!!
Plaćene konkubine!!
Sama rezidencija ima 2000m2
Samo kad odeš uzmi ti tel da nebi slikao

Rezidencija Karadjordjevo je u mom ataru
7_8 drugara radi tamo, bio sam tamo 100 puta da kosim heliodrome daju mi seno
Niste svesni koji je to raj na zemlji i šta se dan danas tamo radi!!!!
BAHANALIJE!!!!!
80 stalno zaposlenih na 600ha raja na zemlji+ 40 vojnika pod ugovorom i oko 30 luxuznih službenih auta

Hipodrom, ekonomija... to je da ne kazem sirotinjska firma sa malim platama daleko od raja na zemlji, mehanizacija raspala.
Jedino mozda ono sto je zatvorenog tipa. Ali na ergeli sam bio i iza ekonomija, dolazio do druga koji radi kao traktorista.

ZA MIROSTIJA SA ZLATIBORA Nemoj da karikiras STA SAM JA REKAO JASNO STOJI U POSTU i to isto cu ponoviti uvek .Ja nisam nikada nista dobio od drzave Srbije nama je drzava samo uzimala i odmagala .Ja sam pomenuo pola nacije koje su dobili stanove za dz.Ja nazalost nisam u toj grupi a bilo bi prelepo da jesam.Nisam pomenuo ni poljoprivrednike a to ko je koga prodao istorija ce pokazati a sta su drzavnici pricali u Karadjordjevu i dali su se dogovorili to ti neznas niti ces kada saznati.Ali ono sto znas je da su demokrate FINANSIRANI SA ZAPADA IZRUCILI BIVSEG PREDSEDNIKA HAGU DA MU SUDE CRNCI SA PERIKAMA znaci Americki piloti koji su ucestvovali u agresiji i bombardovanju jedne male zemlje i ozracili sve nacije u njoj i napravili ekolosku katastrofu i stetu ogromne materijalne vrednosti ne da nisu odgovarali ni piloti ni ovi sto su im dali naredjenja i instrukcije ni vlade tih zemalja a Demokratska vlast finansirana sa zapada je povukla optuzbe protiv ovih zemalja koje su morale da plate ratnu ostetu to je ono sto ja kazem samo pazljivo procitaj a sve te pricice mogli su da se lepo dogovore i sve bi bilo srecno i svi bi bili prezadovoljni kao u bajci e to bi bilo lepo ali to ne biva pa tako se raspade i Sovjetski savez i SFRJ i Cekoslovacka i Libija I Sirija a bilo bi lepo kada bi ovi Iracani lepo seli sa Amerima da se dogovore i DA SE ISKOPCAJU SA CREVA ALI OVI SE PRIKLJUCILI NA CREVO I SAMO SISAJU USISAVAJU KRVOLOCNO 400 miliona dolara dnevno a prikljucili su se skoro 2002 godine a iskljucice se kada budu busotine presusile a tako je i u ostalim pustinjskim zemljama tako da cisto sumnjam da je moguc bilo kakav normalan razgovor i dogovor sa zapadnom fukarom.Bilo je to izuzetno tesko vreme ne samo sto se ekonomije tice vec i zbog razbijanja jedne jake i lepe drzave SFRJ .U mnogim situacijama covek ima vise resenja za resenje nekog problema ali bojim se da je kroz istoriju bilo mnogo puta nekih situacija gde nije bilo adekvatnog resenja ili ga nije bilo a niko nam nije ni nudio da biramo

Zna li neko jel sutra radi Mikron u Sirigu?

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Hipodrom, ekonomija... to je da ne kazem sirotinjska firma sa malim platama daleko od raja na zemlji, mehanizacija raspala.
Jedino mozda ono sto je zatvorenog tipa. Ali na ergeli sam bio i iza ekonomija, dolazio do druga koji radi kao traktorista.
Rezidencija je pre sela 1,5_2km sa leve strane, ustanova je drugi OOUR

@mornar
Vidim da si solidan, vredan poljoprivrednik i to jako cenim, pa ti samo zato repliciram.
Predlažem da ipak uzimaš u obzir činjenice i Svojom glavom donosiš zaključke, a tabloidne tekstove uzimaš sa velikom rezervom, još bolje ne čitaš.
Moraćeš se složiti da je ipak Slobova politika(ipak je on vršio vlast, jelte) dovela do jedinstvenog nezapamćenog bombardovanja stare uvažene zemlje u Evropi, i to se nije smelo dogoditi ni u kom slučaju. Isto kao i pogrom srpskog naroda.
Možda ponešto od ovog gore što si napisao da ne znam, ipak znam, tako da od tebe, zrelog čoveka ne očekujem tako lakomisleno pisanje(da ne kažem nešto nepristojno)..
Ovo što si pisao o nafti, vrlo je netačno, ali u tabloidima tako piše..
A ako je za tebe SFRJ i dalje bila lepa zemlja, a činjenično je dokazano da je Srbe ubedljivo najviše koštala, onda ti zaista živiš u nekom svom zamišljenom a ne realnom svetu. A Slobo je do kraja insistirao da živi u Jugi a ne u Srbiji.. Valda pametnom dovoljno..

17 veštačkih jezera,
Razne vrrste egzotičnih zivotinja
11 kuća i koliba, vetrenjača, olimpijski bazeni otvoreni i zatvoreni, fabrika vode, vodenica, električna auta za radnike da nebi uznemiravali goste,
Sama rezidencija i zatvoreni bazeni se greju zimi jer se nikad ne zna kad dolaze gosti!!
Grejanje je na naftu!!!!!
Plaćene konkubine!!
Sama rezidencija ima 2000m2
Samo kad odeš uzmi ti tel da nebi slikao

Bila je raj i pre 15 godina.Provelo se tamo par raspisa straze.Nezaboravano Badnje vece i Bozic.Obilasci obliznjeg Majura(ako se dobro secam imena sela) i prodavnice robe siroke potrosnje...
Ne mogu da se setim da li je i moj klasic Supermoderator bio tamo.Znam da smo se "patili" zajedno u drugim rezidencijalnim objektima.
Slike sa objekta su i dalje Strogo pov.

Ista ekipa je na čelu države od početka višestranačkog sistema. Nisu bili na vlasti samo u vladi Đinđića. Posle toga se povampirio SPS, za njim Radikali i JUL.
Lepo reče neko, kada je počinjala izborna kampanja doveli su sinove da promovišu kao naslednike. Naša država je ipak kraljevina. Umesto jednog, mi kao višestranačka država uhlebljujemo minimum 5 kralja. Malo je 20% poreza, treba to podignuti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh