Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Logicno, moras se prijaviti i ostaviti broj telefona da mogu da kontaktiraju pred izboreOvo ce biti bas bukvalno posto ces morati da se prijavis ako zelis 100 evrica.
Супер! Може! Таман лепо да ме подсете да изађем на изборе и гласам за неке анонимце, јогинске летаче, неког новог Шећероског, а не за њих (и бивше и садашње - ако ме разумете). И још ми се укаже прилика да неког евентуално навалентног из кол-центра изнапушавам на фињака.Logicno, moras se prijaviti i ostaviti broj telefona da mogu da kontaktiraju pred izbore
Od ponedeljka. Ja lično počinjem da ličim na Čubaku.Ljudi kad krecu frizeri da rade? Ova subara na glavi pocinje da mi smeta.
Njima i odgovara rasipanje glasova.Супер! Може! Таман лепо да ме подсете да изађем на изборе и гласам за неке анонимце, јогинске летаче, неког новог Шећероског, а не за њих (и бивше и садашње - ако ме разумете). И још ми се укаже прилика да неког евентуално навалентног из кол-центра изнапушавам на фињака.
Роде, све је то у реду да личиш на Чубаку... док ниси поч'о и да звучиш к'о он.Od ponedeljka. Ja lično počinjem da ličim na Čubaku.
Беху неке дискусије да је и поништен/неважећи/бели листић има неко значење и да показује нешто и да ти кажем - мени је и то валидна опција, али штета је што има много оних који неће да се трацкају до изборног места да би свој листић начинили неважећим, па да таквих листића буде више него онога што добије владајућа партија.Dobro, a ti si verovatno pristalica neizlazenja? Ja imam tri dileme. Izaci i ponistiti listic, izaci i glasati za bilo koga samo ne za AV ili bojkotovati skroz. Cetvrto je za koga glasati i kad bi ovi koji su za bojkot odluce da izadju? Ja nisam nikad bio clan ni jedne stranke, ali bi voleo kad bi Vojvodina mogla solo.