Druškan
Član
Sreća pa te obicne maske štite od unošenja virusa...
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali ja ne udišem ni kroz nos ni kroz usta,Malo komplikovana tehnologija.Sreća pa te obicne maske štite od unošenja virusa...
Немој погрешно да ме схватиш.....те маске и те рукавице, неће никог сачувати од вируса.....нико их не користи и не рукује са њима правилно, бар ја нисам никог видео.....можда само неки медицински радници који имају услове. Срећа па овај вирус, ако га уопште има, само "на директ улаз" се преноси.Маска се ,у свакој сезони грипа, и ван ње,( и свакојаких капљичних болести) сматра елементарном заштитом како других од себе тако и себе од других.
Очигледно је да ти фали чојство док ти " јунаштво" не фали а докле незна се.Веома си јуначан .Не ,не желим ти да се ,далеко било,разболиш од ове опаке бољке од које се веома лако умире. Али,да ли си чуо да постоји израз к л и ц о н о ш а ?То је особа која се не разбољева али разбољева друге .Не желим ти, тек, да си ово али....
А замисли да си тако без заштите ходајући прошао кроз "облак" остатака нечијег кијања или кашљања а тај био можда "власник" овог опаког вируса?
Одлика елементарене културе налаже уважавање других и поштовање здравствено хигијенских мера без обзира на лични став
На жалост, код нас је у закону пропуштена обавезна здравствено безбедносна мера понашања становништва у оваквим ситуацијама.
Жив ми и здрав био.
Кад станеш поново у неки ред за куповину и кад дођеш на ред приупитај да немају случајно на лагеру мало памети,ко зна може бити да се после куповине мало просватлиш.
Konferencije za štampu.
Jedan ima masku ali oko vrata,drugi preko nosa i usta a treći ,bez maske.Na koga da se ugledamo?
Nekako imam utisak,kad radim u ovim pantalonama,sve ide od ruke.
Mogla bi nova tura pantalona da se napravi, ove su nam već dosta istrošene
Нисам имао воље и времена да се натежем.....ред је био кратак, да сам дуже чекао онда би била немогућа мисија да ме не пусте.Trebao si da im kazes - Ja sam mislio da je banka sve to obezbedila za svoje klijente kad dodju u banku.. Video sam da su mnoge prodavnice za kupce i druge banke to obezbedile zasto vi to niste uradili nego me vracate?
Inace ja sam bio u banci pre 10 ak dana i usao regularno beznmaske, rukavica, imalo je ljudi koji su nosili, a ima i koji nisu. Na salteru je bilo postavljena ona plastika izmedju sluzbenika i stranke, neki zaposleni su nosili maske neki ne
- Svim penzionerima i svima koji primaju socijalnu pomoć automatski ćemo uplatiti po 100 evra. Počinjemo od 15. maja, a onda ćemo preostalim punoletnim građanima dati mogućnost da se prijave da li žele 100 evra - rekao je ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali.