Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zanimljivu pricu sam cuo od apotekara sto se tice ovih maski. Kaze da su maske nabavljali od neke nase firme, ali sad ne mogu. U cemu je problem? Kinezi kupili sve zalihe i svu proizvodnju za ne znam koje vreme i sad prodaja ide preko njih. Oni prodaju kome hoce i cene lupaju kako im se cefne. Sad mozda i nije tako, ali ima logike da jeste. Opasni su zutaci.
Ne samo da nema logike nego je cak i glupo. I to opasno glupo.

Poslednja izmena:
Sad naletio na ona dva vrhunska infektiologa i srbije i onaj jedan kaze nosim masku ne zato sto mislim da je dobro nego zato sto je naredjeno i svi trebamo tako ??

Pa dokle vise omalovazavanja? Zasto i poljoprivredna gazdinstva ne dobiju tri minimalca za makar po dva clana? Izgleda da mi nismo drzavljani ove zemlje!!!

Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока

Nema tu priče.Seljak je tu samo da radi i da ga deru do maksimuma.Vidiš da ih nije briga ni kako ćeš otići do njive,kako ćeš odneti mlekoi još mnogo drugih problema u drugim proizvodnjama.Jednostavno-ako nema kod nas oni lepo uvezu i Beograd miran.Evo kod nas nema kvasca.Poljoprivredna zemlja pa nema kvasca.A možda im je i cilj da smanje broj koji se bave poljoprivredom i da se svi ti zaposle kod stranaca za minimalac.48 sati da dobiješ dozvolu.Pa za to vreme može da počne rat i da se završi.Šta mi znamo kakvo će biti vreme-ako pada kiša-džabe smo krečili.Za nas postoje uredbe-samo da nam uzmu pare na 100 načina a doneti uredbu da PG mogu da se kreću ako imaju obaveze na njivi ili da odnesu mleko.Ko je lud da pali traktor i da se vozika.Zna se i za odnošenje mleka.Normalno da ako te vidi u 22 časa kolima da ne nosiš mleko u mlekaru i onda sledi kazna.Šta je tu tako teško.Da li je to napravljeno da bi u ministarstvu imali opravdanje da dobiju plate.

Evo citam na drugom forumu sto sam ostvaljao text, kaze covek stavili pored njega coveka sa virusom a njemu jos nije potvrdjeno da ima.Vise ce oni zaraziti nego sto ce ljudi medju sobom.

Rade 2 doktora mlada tek zavrsili fax i 4 sestre na 170 ljudi.

Na sajmu imaju problem sa kupanjem mislili da ce toplo vreme pa da se kupaju napolju.

Kada pocne da veliki vodja da kenja o BDP samo mu treba pokazati slike bolnica infektivna ...

Meni to glupost,kao maske bi trebali da nose koji su bolesni a prodje i par dana da nemas simptome a prenosis zarazu pa kad osetis simptome ti vec zarazio par ljudi

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Јел добио неко овакву поруку?
30d1773ea8e907237b4da54039606711.jpg

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Мене више нервирају ови по градовима што роштиљају и шећкају се јер је господи досадно ,због таквих и добијамо ове поруке

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh