Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hahaha, što bi naš brat Savo rekao da sam ja kulak, tako i ovi iz novina.. Pa više Siniša Mali ima kvadrati stanova nego ovaj veleposednik, ovde je kolektivno ludilo preovladalo.Čak 13,5 ha!
Savo legendo, jel ima bolesnih Mađara ili imaju neku zaštitu? Za kažnjavanje se slažem...Žarište korona virusa u nas Bačka Topola,ene razboleli se oni koji su bili u kontaktu sa prvobolesnim.
I zašto se krije ime i prezime bolesnog,treba ga kazniti kad ozdravi zato što je ugrozio bezbednost ostalim poštenim Srbima koji nisu nigde putovali a verovatno i nemogu to sebi da priušte.
Kad bi naša država nama pomagala kao Mađarska Mađarima kod nas, gde bi nam bio kraj. Mađari nisu nikakva pretnja za Srbiju i sa njima treba razvijati prijateljske odnose. Naravno mi ćemo sve kontra raditi, na kraju ćemo se posvađati i sa Mađarima i Rumunima...Ma sve su to mađari,i to prvi je sin bačkotopolskog industrijalca koji su kao naši a registracija na kolima mađarska i to imaju dosta mađ. tablice tu u topoli,šta da vam kažem ,ja kukam a vi demokrate mislite da serem,samo ću da kažem da je vučko pustio Adu,Sentu i nažalost b topolu mađarskoj partiji.