Sapatnik
Član
Идемо опет....
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zahtev zemljače, pravac kod justineOružje za koje zna vlast nije tvoje oružje, to je odvajkada...
Nego...
Nema teme o subvencijama za ovuu godinu, ili bar ne umedoh naći... Boga vam ljudi jel se podnose zahtevi za biljnu proizvodnju, za ono 5 hiljada po hektaru ili to ispalaćuju samim tim što postoji gazdinstvo, a nije bilo promena u strukturi površina ??
Kako kažu, svaki srbin ima tri oružja. Za jedno znaju svi, za drugo ne zna samo država, a za treće niko ne zna.Oružje za koje zna vlast nije tvoje oružje, to je odvajkada...
Ja nemam,al imam vile-lako se puneKako kažu, svaki srbin ima tri oružja. Za jedno znaju svi, za drugo ne zna samo država, a za treće niko ne zna.
Dobre su vile al su malog dometa, nešto konkretno trebaJa nemam,al imam vile-lako se pune
Tako je komsija bio ubedjen da ima najbolje oruzije, isto vile..Ja nemam,al imam vile-lako se pune
Ima i toga.Ja sam samo naveo šta imam od teškog naoružanja.A šta bi uradio sa pištoljem da ga je imao.Šta će čovek kad je sam na grupu ljudi.Da izigrava heroja.Tako je komsija bio ubedjen da ima najbolje oruzije, isto vile..
Dok nisu naleteli neki drogeri sa ulice u dvoriste, poceli da galame i da skacu oko kuce, prete...
Zakljucao se, nije smeo da proviri!
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ako su drogirani,pucaj brale u vis koliko hoćeš Onda tek možeš da ih razjariš pa još kad shvate da ih samo plašiš.Pametno je čovek uradio.Nisam mislio da su vile bolje od pištolja.Ako se poplašiš pa mlatneš kojeg vilama,če da preživi ali ako pucaš u meso posledice po tebe mogu biti fatalne,sve dok se ne donesr zakon o privatnom vlasništvu.E onda ožeži.E sad, sta bi uradio. Mozda bi ispalio 2-3 u vazduh pa bi se ovi razbezali a mozda i ne bi pripucao ali bi u zakljucanoj kuci ipak se sigurnije osecao ako bi ne daj boze posli da udju na silu.
Kolika god da je grupa na samog coveka ako ima nesto, nece niko da krene prvi ili drugi jer tog prvog nece zanimati vise sta ce sa ovim biti posle. Belaj je ako ta grupa ima po nesto.
A taman posla da izigrava heroja. Strpljen spasen. Ali, kako mu je bilo u kuci samo s vilama to samo on zna...
Licno smatram da svaka kuca treba da ima vatreno oruzije bas iz tog razloga, nisu ameri ludi...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Sve zavisi od situacije.Koliko bi se besa nakupilo.okreneš vile naopako-ne da ih ubodeš nego da ih premlatiš.Ako prvog potrefiš na konju si.Vile deluju strašno.Nema džabe one narodne-dok ne vidiš vile u očima.Zoran0230
Sta bi bilo kad bi bilo... Delom si u pravu, ali razmisli malo ako bi ih razjario sa pistoljem sta bi se desilo kad bi nekog od njih mlatnuo vilama. Gotovo sigurno bi te vile zavrsile u tvom (daleko bilo) stomaku, jer si sam a njih je grupa. Ako dodje do toga da moras da pucas u meso i pucas tacno je da bi posledice po tebe mogu biti fatalne, ali ako dodje do toga da moras da pucas u meso a ne pucas gotovo sigurno ce posledice po tebe biti fatalne. I malo menja stvar kada su u kuci zena, majka, troje dece itd...
Covek je sigurno pametno uradio, samo je ostario nekoliko godina dok ovi nisu otisli ali to je mala cena sta je moglo biti.
Mislim prica nam je svakako glupa ali se to ipak desava, ne daj boze nikome i ne zna niko kako bi odreagovao imao ili nemao nista. A i ako se i donese taj zakon opet je bolje izbeci ako se moze.
Ispade najbolje imati cev da se roknes kad ti takvi udju u kucu da negledas sta ti rade porodici...