Ima samo dva dana drljanja pa onda opet nosi rasturivač sa 1400kg djubriva. Zato smo malo preduvali. Mrzi me ispuštati pa opet duvati.Popusti pritisak u gumama . Manje tone i manje skace.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima samo dva dana drljanja pa onda opet nosi rasturivač sa 1400kg djubriva. Zato smo malo preduvali. Mrzi me ispuštati pa opet duvati.Popusti pritisak u gumama . Manje tone i manje skace.
Moja rodjaka je utoku isto unakazila brusilicomm, i kada je sluzbenik u sup-u pitao sto je sjebala pistolj, rekla ''sta tebe briga sta ja radim sa SVOJIM pistoljem''. Otac je isto kao ovaj covjek iz videa, jednom odradio taj novi oruzani list, i kada je istekao prije dvije godine, trebalo je nesto vise od 200 maraka da se obnovi, pa je otisao i poklonio ga mup-u RS, i tako skinuo bijedu sa vrata, a steta devetka bila ocuvana. E, sad i ako obnovis oruzani list, opet ne mozes cijev nigdje nositi,upotrijebiti, samo u streljani, cak ako hoces recimo da odneses oruzje na opravku, moras dan ranije da to najavis kod dzandara. Ukratko koji moj ce mi takvo oruzje pod tim uslovima, bice red kupiti cijev ali da ne cuje drzava.
Al' ovaj gore vari, k'o da je sasija prikolice.
Sašin sistem je velik(koštao je preko 1000000din),meni treba neki sirotinjskiПитај Сашу ронца (за њега нисам 100% сигуран) или мог колегу Лукића, имају 9соларне панеле на салашима.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока