Chat 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze sve bez resivera sa njim mozes gledati samo fta kanale.Mislim da je uparen sa karticom i da nije moguce ubacati druge.

Pricam za total mislim da je i za mts isto.Ako imas tv sa dvb-s2 tjunerom nije ti potreban resiver za fta kanale.

Imas pozadi ulaz sigurno, jedan je za kablovsku dvb-c i satleitsku dvb-s2, drugi ulaz je za dvb-t2 obicnu zemaljsku telelviziju.

Imas sigunro oznaceno pozadi ili pogldedaj user manual.Mada neces se usreciti sa fta kanalima.

Nabavi vu zero 4k.

Gotovo,karabin ide u ruke kriminalaca a i ižovka 27 bokerica 16-ka tatina takođe ,ja neću da polažem ,on ne zna gde mu je diploma položenog ispita,pizdim teže tako da vas pitam može li se iskucati čekićem ili seći fleksom i tako vratiti u sup a da se brojevi ne oštete tj. da su ostali čitljivi?

U svim republikama bivše Jugoslavije ista situacija.Zato su nas i rasparčali da bi mogli da nas pljačkaju gde stignu.Eto šta uradi nacionalizam.Šta smo imali a šta sada imamo.I koliko je novca bačeno u taj prokleti rat.Da se sve to preusmerilo gde treba-gde bismo bili danas.

Moja rodjaka je utoku isto unakazila brusilicomm, i kada je sluzbenik u sup-u pitao sto je sjebala pistolj, rekla ''sta tebe briga sta ja radim sa SVOJIM pistoljem''. Otac je isto kao ovaj covjek iz videa, jednom odradio taj novi oruzani list, i kada je istekao prije dvije godine, trebalo je nesto vise od 200 maraka da se obnovi, pa je otisao i poklonio ga mup-u RS, i tako skinuo bijedu sa vrata, a steta devetka bila ocuvana. E, sad i ako obnovis oruzani list, opet ne mozes cijev nigdje nositi,upotrijebiti, samo u streljani, cak ako hoces recimo da odneses oruzje na opravku, moras dan ranije da to najavis kod dzandara. Ukratko koji moj ce mi takvo oruzje pod tim uslovima, bice red kupiti cijev ali da ne cuje drzava.
Al' ovaj gore vari, k'o da je sasija prikolice.

Ljudi ima li neko da se razume u solarne sisteme? Ili da preporuči nekog ko će pošteno reći šta i kako, zvao sam jednu firmu i naračunali mi 2000 eura za nekoliko led sijalica, malu pumpu kapaciteta 1500 litara na dan i ruter meni se čini mnogo?

Питај Сашу ронца (за њега нисам 100% сигуран) или мог колегу Лукића, имају соларне панеле на салашима.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Moja rodjaka je utoku isto unakazila brusilicomm, i kada je sluzbenik u sup-u pitao sto je sjebala pistolj, rekla ''sta tebe briga sta ja radim sa SVOJIM pistoljem''. Otac je isto kao ovaj covjek iz videa, jednom odradio taj novi oruzani list, i kada je istekao prije dvije godine, trebalo je nesto vise od 200 maraka da se obnovi, pa je otisao i poklonio ga mup-u RS, i tako skinuo bijedu sa vrata, a steta devetka bila ocuvana. E, sad i ako obnovis oruzani list, opet ne mozes cijev nigdje nositi,upotrijebiti, samo u streljani, cak ako hoces recimo da odneses oruzje na opravku, moras dan ranije da to najavis kod dzandara. Ukratko koji moj ce mi takvo oruzje pod tim uslovima, bice red kupiti cijev ali da ne cuje drzava.
Al' ovaj gore vari, k'o da je sasija prikolice.

Ali dobro jedan covjek napisa u komentaru.ne treba im nositi oruzje neka dodju sami po njega, jer zakonom je zabranjeno nosenje oruzja i na sudu ti ne mogu nista zbog toga.Bar ih treba malo .... da ne kazem sta.

Moji imaju pusku vec vise od 30god.
Matori nekad isao u lov, neko kratko vreme, nije ispalila vise od 50 patrona.
Desavalo se dodje lisica u po bela dana u dvoriste, jbg moras svoju marvu braniti necim, a i bez obzira, nikad ne znas kad neko moze natumarati.
Glupo je da odnesemo i tek tako predamo jer vise lovacko oruzije ne moze da poseduje ko nije clan lovackog drustva!
Pocnem da polazem ta sranja i dodjem do cifre od 350e.
Sad se kajem al jbg, mogao sam na crno za male pare nabaviti mnogo bolju pusku.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Онда овог другог......тај је финансиран из Канаде али није од оних скупих

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Oružje za koje zna vlast nije tvoje oružje, to je odvajkada...

Nego...

Nema teme o subvencijama za ovuu godinu, ili bar ne umedoh naći... Boga vam ljudi jel se podnose zahtevi za biljnu proizvodnju, za ono 5 hiljada po hektaru ili to ispalaćuju samim tim što postoji gazdinstvo, a nije bilo promena u strukturi površina ??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh