Rade one to već redovno.Čekajte samo dok se pojavi neki video klip tipa Suzana Mančić,Severina,Monika Levinski a po mentoru Paris Hilton. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Busty horny milf and redneck boyMala ispravka.
Nije MILF nego MATURE.
Da vam slucajno netreba pomoc?Lepo ,lepo uzdravlju ga pojeli![]()
Ala mu se udrvio topling.Luka prijatelju, da ti se nadje kad je baš frka:
![]()
Beogradcki besposlicari!!Imaju rafno vreme od 8h,nemozes u Bg u videti auto ispod 4000e,plata minimalna im je 500e i oni jos protestuju!!!Ja bih se rado menjao sa njima da ujutru kad ustanem ne moram voditi racuna o kotlu i uglju,da ne moram voditi racuna o struji i kvarovima,da ne moram misliti da li ce nocas raditi ili nece hidrofor i da li ce uopste imati vode za stoku,da budem i poljoprivrednik i mehanicar nebih li ustedeo neki dinar,ili mozda da molim boga za dobar rod i nisku cenu ili obrnuto!Ne nego posto sam lepo zaradio sescu u svoj auto sa porodicom otici do svoje opstine Kucevo u neki od Mega marketa jer se stalno vrte reklsme na tv u ali jbg nema ni jedan u Kucevu tako da cu kupovati na drugim skupljim prodavnicama...Olos od Razmazenih ljudi!
- - - - - - - - - -
Ako neko treba da protestuje to smo mi na margini a,ne tamo neki u firmiranim jaknama,patikama itd.Ali gle cuda,ja se ne zalim vec se trudim i mucim nebih li prehranio sebe i porodicu.I uspevam u tome jer ne gledam kod komsije u dvoriste,ne interesuje me politika..Kad bi svi tako razmisljali i radio svako svoj posao gde bi nam kraj bio...