Rade one to već redovno.Čekajte samo dok se pojavi neki video klip tipa Suzana Mančić,Severina,Monika Levinski a po mentoru Paris Hilton.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Busty horny milf and redneck boyMala ispravka.
Nije MILF nego MATURE.
Da vam slucajno netreba pomoc?Lepo ,lepo uzdravlju ga pojeli
Ala mu se udrvio topling.Luka prijatelju, da ti se nadje kad je baš frka:
Beogradcki besposlicari!!Imaju rafno vreme od 8h,nemozes u Bg u videti auto ispod 4000e,plata minimalna im je 500e i oni jos protestuju!!!Ja bih se rado menjao sa njima da ujutru kad ustanem ne moram voditi racuna o kotlu i uglju,da ne moram voditi racuna o struji i kvarovima,da ne moram misliti da li ce nocas raditi ili nece hidrofor i da li ce uopste imati vode za stoku,da budem i poljoprivrednik i mehanicar nebih li ustedeo neki dinar,ili mozda da molim boga za dobar rod i nisku cenu ili obrnuto!Ne nego posto sam lepo zaradio sescu u svoj auto sa porodicom otici do svoje opstine Kucevo u neki od Mega marketa jer se stalno vrte reklsme na tv u ali jbg nema ni jedan u Kucevu tako da cu kupovati na drugim skupljim prodavnicama...Olos od Razmazenih ljudi!
- - - - - - - - - -
Ako neko treba da protestuje to smo mi na margini a,ne tamo neki u firmiranim jaknama,patikama itd.Ali gle cuda,ja se ne zalim vec se trudim i mucim nebih li prehranio sebe i porodicu.I uspevam u tome jer ne gledam kod komsije u dvoriste,ne interesuje me politika..Kad bi svi tako razmisljali i radio svako svoj posao gde bi nam kraj bio...