lovac luka
Član
Vuxsd kolega pa gde je praznicno raspoloženje dokle više mašine i gvoždje
Daj malo opustanja
Poslato čelo-basče uz pomoć 'levatora
Daj malo opustanja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Joj nesmem da kazem sta ja mislim o gospodji ministarki. Ali to sto hocu da kazem ima veze sa gajbom ladnog piva.Busty horny milf and redneck boy
Sta reći a u skoli ucio ruski
Horny big buti milf and farmer boy ond barn
Bilo bi karaću te dok ti se ne vrati tetka iz bosanske Krupe!!!!
Mislis li da oni Beogrdjani cene mene ili kolege poljoprivrednike?Pa mi smo za njih nula,ne emancipovani seljaci.Svako od te gospode se cenjka kad dodje na pijac a,na njegovu robu u prodavnici se ne mozes cenjkati,jos ako pitas pa ti onda ispadnes glup i slepac u njihovim ocima.A,na razmazeni olos sam mislio na ljude koji imaju mnogo debelu platu i jos deblju koznu fotelju u kancelariji i a autu i opet nesto im ne valja.Pa sta da ti napišem kada ti ljude koji protestuju nazivaš razmaženim ološem!? Na šta to liči? Znaš kako kažu - ko razume, ne treba mu objašnjavati, ko ne razume, ne vredi mu objašnjavati.
Joj nesmem da kazem sta ja mislim o gospodji ministarki. Ali to sto hocu da kazem ima veze sa gajbom ladnog piva.
Mislis li da oni Beogrdjani cene mene ili kolege poljoprivrednike?Pa mi smo za njih nula,ne emancipovani seljaci.Svako od te gospode se cenjka kad dodje na pijac a,na njegovu robu u prodavnici se ne mozes cenjkati,jos ako pitas pa ti onda ispadnes glup i slepac u njihovim ocima.A,na razmazeni olos sam mislio na ljude koji imaju mnogo debelu platu i jos deblju koznu fotelju u kancelariji i a autu i opet nesto im ne valja.
Koga da cene kad u svakom selu njih pet sa voznim parkom od 2 000 000 evra a poceli da se bave poljoprivredom pre 10 godina. Prvo svoje redove da pogledamo pa onda tudje da komentarisemo
A kome se to ne svidja moze da radi kod privatnika (ima nekoliko vecih prodavnica u gradu i hotel) za minimalac,ali mora gazdi na ruke da vrati par hiljada. Radi se i vikend,ali se to ne placa. O ceni polj. proizvoda da ne pricamo. Ljudi jos ne mogu voce da naplate,a nova godina krece. Sela ostala sa po 30-ak deda i baba. Niko nije lud da bude neciji (zna se ciji) rob.мало чика лазо, јако мало.
послато са iq1019n уз помоћ плуга
Sit gladnom ne veruje.U Zlatiborskom okrugu je takođe tuga.