Za sreću kod garavih zaputi se u Bački Monoštor jer je tamo velik izbor.  Ne pitaj me kako znam.
 Ne pitaj me kako znam. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

kako znas?Za sreću kod garavih zaputi se u Bački Monoštor jer je tamo velik izbor.Ne pitaj me kako znam.

Tomix bio sam tamo 2 puta za redom ali u razmaku od godinu dana a da li je pomoglo...
 Tomix bio sam tamo 2 puta za redom ali u razmaku od godinu dana a da li je pomoglo... Ovaj PARTIZAN sa KOKARDOM zdravo ljut!!
Nego bilo selo moje na EXILUZIV_EXPLOZIV zvao me uja iz bg kaze eno onaj tvoj seoski BIRTAŠ, baš onaj tvoj omiljeni LAMPAŠ prica gluposti o Teget magiji!!
Rekoh neće valjda LAPMAŠ da iznosi kompromitujuće podatke u etar
Prosli put su nasli 15 meteri droge u selu a nigde ESCOBAR-a
Sade nafatali DADAN-a a gde je GRGA PITIĆ????
Poslano sa mog Moto C koristeći Tapatalk

Samo opusteno! Ne trebamo vise kukati na vlast i uredjenje drzave nikad vise, pa ovi su divni za razliku od nekih drugih bolesnih umova koji ne daj Boze da dolaze posle ovih, poput takvih cetnickih komunjara ( u prevodu tvoj nickname) kao sto si ti.Serem im se u fakultetsko obrazovanje kad sami sebi ne umeju smisliti posao od koga bi živeli životom dostojnim čoveka, nego čekaju da to neko drugi učini i još da ih poštuje !!
Svima koji su otišli, odlaze i planiraju da to učine želim srećan put i svaku ličnu sreću.
Želim da se ovamo nikada ne vrate i učiniću sve što je u mojoj moći da njihove potomke, SS janjičare, ne pustimo u zemlju ni turistički.
A vama što na temi o Ipardu četujete imam da poručim: ljudski mi vas je žao, jer će te se i na samrtnoj uri mučiti sa zavišću prema onima koji umeju, smeju i mogu.
 Sad kad on upotrebi svoj vojni genij,kao sto je upotrebio i politicki i ekonomski Broz ima da ide na margine istorije....
 Sad kad on upotrebi svoj vojni genij,kao sto je upotrebio i politicki i ekonomski Broz ima da ide na margine istorije....