Za sreću kod garavih zaputi se u Bački Monoštor jer je tamo velik izbor. Ne pitaj me kako znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kako znas?Za sreću kod garavih zaputi se u Bački Monoštor jer je tamo velik izbor. Ne pitaj me kako znam.
Ovaj PARTIZAN sa KOKARDOM zdravo ljut!!
Nego bilo selo moje na EXILUZIV_EXPLOZIV zvao me uja iz bg kaze eno onaj tvoj seoski BIRTAŠ, baš onaj tvoj omiljeni LAMPAŠ prica gluposti o Teget magiji!!
Rekoh neće valjda LAPMAŠ da iznosi kompromitujuće podatke u etar
Prosli put su nasli 15 meteri droge u selu a nigde ESCOBAR-a
Sade nafatali DADAN-a a gde je GRGA PITIĆ????
Poslano sa mog Moto C koristeći Tapatalk
Samo opusteno! Ne trebamo vise kukati na vlast i uredjenje drzave nikad vise, pa ovi su divni za razliku od nekih drugih bolesnih umova koji ne daj Boze da dolaze posle ovih, poput takvih cetnickih komunjara ( u prevodu tvoj nickname) kao sto si ti.Serem im se u fakultetsko obrazovanje kad sami sebi ne umeju smisliti posao od koga bi živeli životom dostojnim čoveka, nego čekaju da to neko drugi učini i još da ih poštuje !!
Svima koji su otišli, odlaze i planiraju da to učine želim srećan put i svaku ličnu sreću.
Želim da se ovamo nikada ne vrate i učiniću sve što je u mojoj moći da njihove potomke, SS janjičare, ne pustimo u zemlju ni turistički.
A vama što na temi o Ipardu četujete imam da poručim: ljudski mi vas je žao, jer će te se i na samrtnoj uri mučiti sa zavišću prema onima koji umeju, smeju i mogu.