MONTOYA
Član
Mislim da imamo najveci u evropi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mirišu im dupeta na wunderbaum newcarŠta ti je Gorane bre pa švapska govna ne smrde to si ti nešto pogrešno informisan
Pre svega Gorane rec je bila o mladima koji zavrsavaju fakultete a ne o svima. Ovi stariji vec su kaljeni u poslu kao sto sam i napisao ili jesu u tvom navedenom kadru ili ako smo pricali o doktorima onda ne verujem da ih bas ima koji se ne sluze uzimanja koverte ispod stola.Stekli su neki i privatne bolnice i ordinacije sve iz njihove plate?! Malo sutra!Necu nikog da citiram od gornjeg teksta,ali dokle ćemo veličati(moderno je reći glorifikovati) ove što idu preko grane.Znaci svi radnici,magistri i doktori koji su ostali kod kuce i rade u ovoj drzavi su nesposobni sns kadar?Ne,to su ljudi koji su sposobni da obezbede svoje postojanje(moderno je reci egzistenciju) i u teskim uslovima a iako nisu u stranci.Ti koji su otisli,neumeju se snaci ovde a verovatno velika vecina se neće snaći ni tamo.Tamo rade 11-15 sati dnevno a ovamo kukaju na drzavu,da su i ovde radili 2 razlicita posla mogli su obezbediti sebi ;plate;kao i u ;njemačkoj u minkenu;
ovde svi fini i niko nece nasim starijim ljudima da pere dupeta a kad je nemacko **greška u pitanju svi seku vene i zure da budu sluge 24 sata dnevno
Kod mene u kraju su otisli uglavnom oni bez diplome,rade svi kao med.sestre ili na trakama.Neznam nikog da je tamo zaposlen sa ;diplomom;Pre svega Gorane rec je bila o mladima koji zavrsavaju fakultete a ne o svima. Ovi stariji vec su kaljeni u poslu kao sto sam i napisao ili jesu u tvom navedenom kadru ili ako smo pricali o doktorima onda ne verujem da ih bas ima koji se ne sluze uzimanja koverte ispod stola.Stekli su neki i privatne bolnice i ordinacije sve iz njihove plate?! Malo sutra!
Mogu oni pored takvog posla raditi jos i privatno pa im je sjajno.
Sta je sa omladinom i na kakav nacin ce primiti posao i ako ga primi koja im je plata?
Svaka ta mlada fakultetsko obrazovana osoba koja se zaposli na zapadu iz starta ce imati platu bar 5 puta vecu nego ovde ili u okruzenju.
Tako da cisto sumnjam da kad je rec o ovim ljudima da ce neko juriti da opere svapsko ili necije drugo **greška.