BobanNB
Član
Време је да неки затворе прозоре.....оглувеће од клапарања крила
Послато са IQ1019N уз помоћ плуга
Послато са IQ1019N уз помоћ плуга
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nisi naglasio da je do 7000eA koji traktor da kupim do 100ks a da je duplak?
Svakom je svoja muka najveca sto je i normalno,sto se tice ravnice kod mene je mnogo sitnija zemlja za obradu u bregovima nego u ravnici tako da to bas ne pije vodu.Sta ti mislis sta bi se desilo kad bi njivu punu zubace,pirevine ili sirka rizomca u prolece predsetveno uradio tanjiracom?Koliko bi smanjenje zakorovljenosti ocekivao.Ne mogu nikako da nadjem analogiju za ambroziju i tanjiranje posebno za sadnju krompira,koliko ja znam krompir se radi u martu a ambrozija ne krece dok ne pocnu visoke temperature zemlje i vazduha...
Kolega nemoj da se ljutis,kad tanjiras ambroziju pred setvu krompira u kom polozaju bude zuta rucica?To je samo tvoj problem što si uništio zemlju takvim korovima pa se vadiš.
Meni samo dođe ambrozija od nestručnih ljudi.
A vidi se da si pun pameti stvarno.
Uzgajaj korove i dobro.
Kolega nemoj da se ljutis,kad tanjiras ambroziju pred setvu krompira u kom polozaju bude zuta rucica?