Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Немој да лупаш безвезе.Тај систем је могао и до сада,да сам себи нађеш фирму и да добијеш визу чак и без језика ако фирма гарантује за тебе,али реон Европе без чланства у ЕУ:
Овај закон је донесен да цео свет може да добије посао у Де,осим можда Северне Кореје.И до сад си ишао БЕЗ ВИЗЕ,али ниси могао да радиш без ње,и нећеш моћи ни од 2020.Зато немој да лупаш безвезе и нон стоп копираш новинске наслове који су ту само да блесани као ти читају и пале се.
И не брини ја ово знам из прве руке а не као ти из новина.
Jednog su sredili ostaje još jedan,a onda nastupa totalni mrak.
https://www.blic.rs/zabava/ivan-iva...e-kolege-i-prijatelji-se-oprastaju-od/kyxe2px
Inace,naglasak je na dolasku porodica sa decom.Zaposleni,koji ima porodicu u Nemackoj,dobija znacajno umanjenje poreza na zaradu,koje se uvecava za svako dete.Skolovanje dece je besplatno kao i kursevi i skole nemackog jezika.Dete mora imati sva prava od prvog dana boravka u Nemackoj kao i deca rodjena tu.
- - - - - - - - - -
Pa kad tako sve znas odkuda ovde na forumu da se raspravljas samnom.
Do sada je se jako dugo cekalo na termin u ambasadi i proces priznavanja kvalifikacija je bio otezan.Sada je procedura pojednostavljejna i nije potrebna radna viza.Za nekvalifikovanu radnu snagu vrata ostaju zatvorena,pretpostavljam da ti spadas u tu grupu.Nepismeni im ne trebaju....
Strasno. Oko bi coveku ukrali da imaju priliku. I eto da je neko ne daj boze udario u prikolicu,rekli bi da nisi stavio trokut.
Jesi siguran da nije falilo i soje?Danas nosio soju u jedan magacin ,na putu mi pukne guma i ja je nateram uz sam put ali za svaki slučaj stavim trokut.Kada sam se vratio po prikolicu neka stoka ukrala trokut.
Nisam mogao da verujem kakvi smo ljudi.
http://agropress.org.rs/lat/rubrike...Bx03UQXyDaxC873OpaJBOODn-cIGdb9GvKRIRJL8dPNFo
E kuku meni, nema ko da mi pusti pare za subvencije za krave, sve poapsise.