Zoran Kostović
Član
Koliko on ima krava?Jel nisu tebi prednji popucali od mleka ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko on ima krava?Jel nisu tebi prednji popucali od mleka ?
Mene su izbacili odande zbog nje a samo sam je pitao da li dobro meša njena mešaona jer sam bio u fazi kupovine iste.
Cini mi se i dvoje dece da imaMatiću nisu te shvatili
Sa doticnom sam chatovao na fejsu, prava domaćica
Udala se sa 15g a razvela sa 16
Jedemtizenomajiku a ja sa 15 dfko na Anu Nikolić i budzio MZjca
A ona porodicu gradila, riba nije glupa, pismena je za razliku od mnogih na portalu
Često trazi radnike pa se mnogi nude da pomognu na njenoj farmi
Sto kaze nas svet otres'o bi je ko sljivu
Bas sam je jednom molio da mi objasni kako da prepoznam kad je zenka u ESTRUSU
O govedima smo divanili
Poslato čelo-basče uz pomoć 'levatora
Strani drzavljani u vrijeme 3-eg rajha nisu mogli biti pripadnici oruzanih snaga vermahta, onih zelembaca, regularne vojske, po slovu zakona, tacnije po ustavu. Zato su kojekakva govna sa ovih prostora (a i drugih) u neizmjernoj zelji da pomognu brkici, stupali u snage ss-a jer su oni bili u neku ruku paravojska.Mada su i tu krsili neka pravila o uslovima za clanstvo u humanitarnom drustvu zvanom ss-suc stafl.https://novac.jutarnji.hr/aktualno/...udi-pocetnu-placu-od-2000-eura-bruto/8221187/
Pre neki dan pomiinjah SS-ovce.Kad ne lezi vraze,Svabe jos efikasnije nego sto sam ocekivao.Komsije se vec odusevile.....
Ko donese dedinu uniformu sa slovom U odmah porucnik......A tek ako je od dede ostala uniforma iz divizije Princ Eugen,odmah kapetan Salim se!!!
Ovo objasnjava naprasnu rehabilitaciju pripadnika ove divizije pred sudovima u Srbiji.Takodje objasnjava i ekspresno dobijanje nemackog drzavljanstva posle 48 meseci rada u Nemackoj po slovu novog zakona....Nema smisla da SS oficir bude stranac....
Doduse Internet vec kaze da su SS formacije bile multietnicke i multinacionalne.
http://furymovie.wikia.com/wiki/SS_marschiert_in_Feindesland
Utoliko mislim da je situacija danas opasnija,iako ne izgleda na prvi pogled tako.Ideologija Rajha je bila kriticna po pitanju drzavljanstva.Danas se stranci primaju u redovnu vojsku,sto je pandan Vermahtu.Ali ipak nema smisla da stranci popunjavaju sastav,posebno ne oficirski,pa se omogucava lako dobijanje drzavljanstva.Strani drzavljani u vrijeme 3-eg rajha nisu mogli biti pripadnici oruzanih snaga vermahta, onih zelembaca, regularne vojske, po slovu zakona, tacnije po ustavu. Zato su kojekakva govna sa ovih prostora (a i drugih) u neizmjernoj zelji da pomognu brkici, stupali u snage ss-a jer su oni bili u neku ruku paravojska.Mada su i tu krsili neka pravila o uslovima za clanstvo u humanitarnom drustvu zvanom ss-suc stafl.
Strani drzavljani u vrijeme 3-eg rajha nisu mogli biti pripadnici oruzanih snaga vermahta, onih zelembaca, regularne vojske, po slovu zakona, tacnije po ustavu. Zato su kojekakva govna sa ovih prostora (a i drugih) u neizmjernoj zelji da pomognu brkici, stupali u snage ss-a jer su oni bili u neku ruku paravojska.Mada su i tu krsili neka pravila o uslovima za clanstvo u humanitarnom drustvu zvanom ss-suc stafl.
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/...udi-pocetnu-placu-od-2000-eura-bruto/8221187/
Pre neki dan pomiinjah SS-ovce.Kad ne lezi vraze,Svabe jos efikasnije nego sto sam ocekivao.Komsije se vec odusevile.....
Ko donese dedinu uniformu sa slovom U odmah porucnik......A tek ako je od dede ostala uniforma iz divizije Princ Eugen,odmah kapetan Salim se!!!
Ovo objasnjava naprasnu rehabilitaciju pripadnika ove divizije pred sudovima u Srbiji.Takodje objasnjava i ekspresno dobijanje nemackog drzavljanstva posle 48 meseci rada u Nemackoj po slovu novog zakona....Nema smisla da SS oficir bude stranac....
Doduse Internet vec kaze da su SS formacije bile multietnicke i multinacionalne.
http://furymovie.wikia.com/wiki/SS_marschiert_in_Feindesland
jel to djed ili đed?SS ovci su prošli kao i moj deda i pradjed
Pradjed se borio za državu koja je bila regularna naravno na strani KAISER-a i ostao ranjen bez penzije jos presao na Srpsku stranu pa Albanija i ostale lepote Balkana
A deda sa 14 god ode u partizane bio tamo 2 god pravio sranja i oni ga izbace jer je bio mali sitan a puno jeo, ode medju regularnu vojsku dvojica rodjene braće mu bila oficiri prime ga, u sred rata jedan brat tada poručnik predje u partizane i bio je istaknuti borac, drugi oficir ode za Chikago a djed i njihov otac ostanu DRZAVNI NEPRIJATELJI NOVE SFRJ jedino ih spasavao taj djedov brat sto je presao u partizane
Zaglavi Borski rudnik 3god (dobrovoljno)
Zaglavi poplavu 65 opet dobrovoljno