lovac luka
Član
Ovaj preskocio paljenje!
Ovaj ORTODOXNI KOMUNISTA !!
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Ovaj ORTODOXNI KOMUNISTA !!
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zoki za pocetak pocni da brboces sodu bikarbonu ,razblazis je u casi sa vodom puna usta i onako duvas.. ujutro ,u podne i uvece.Meni su to na VMA preporucili imo sam hronicnu upalu grla.
Stvarno bradonja , sta ti je jbt, nije u redu sprdati se na temu necijeg zdravstvenog stanja.Dođe pacijent kod doktora i ovaj ga ispituje:
Jedete slano, masno ?
Nee...
Pušite ?
Ne.
Pijete ?
Ne.
E sad si mi yeebo keevuu siine...
Smrt na prečac je smrt na prečac, beš ga....
Smrt kao izvesnost dijagnostifikovane bolesti ?
Bljak su bolesti koje vode oduzetosti.
Druge vrste, ovi redovni kanceri i to... ?
To se opustiš i napraviš sebi bajku do kraja !!!
Molim lepo.
Moj život, moja smrt. Samog me je majka rodila, sam i umirem.
Hirurgija, zračenje, hemioterapija... ?
Ništa.
Isključivo palijativna terapija.
Tj. terapija protiv bolova. Nema potrebe patiti se u savremenom dobu.
Do kraja. Opušteno i u miru sa samim sobom.
I predsobljem hahahahaa... !
Reko bi ti ja kakav bi nacin odabrao ali ne sad na forumu...Kako bi ti voleo da umreš Peet, a ?!
A baš je cool dušebrižnički pričati o travarima i babama koje saljevaju strau, sodi bikarboni naravno.
Pomisao na bolest čoveka neminovno tera na razmišljanje o bliskoj smrti.
Tako kao što sam se rodio, moram i da umrem. Najstarije ljudsko saznanje o sebi.
I molitva traži dar hrabrosti da se promeni što se promeniti može, smirenost da se prihvati šta se promeniti ne da i mudrost da se razlikuje jedno od drugog.
Opiranje prirodnoj neminovnosti je detalj koji razdvaja mudre ljude od ljudi.
Čovek sam i ništa ljudsko nije mi strano.
Marx
Ipak ne možeš komplet medicinu da baciš korz prozor i uzdas se samo u samoizlečenje i imuni sistem.
A gde sam ja ovo rekao ?