smiljan123
Član
Sa politikom nisam ni ja zadovolja al dan RS potpuno podrzavam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Majstor mi ugradio za novu godinu Radijator Kraljevo.5 god garancije.Kaze dq se dobro pokazao izmenili malo loziste i komore i produzili mu vek i garanciju.
Normalno pricamo o kotlu na cvrsto sagorevanje drva ugalj...Prika ima isto radijator kraljevo sa pravim lozistem 65 kw,ne kao kod mene sa kosim.Sad mu je 7,ili 8 godina nikad suvo drvo nije video!Odmah se sece i u njega.Plasticne flase,pampers od dece,stara odeca sta je on pojeo on ce znati.i eno jos radi.Inace loze ga i leti zbog bojlera,jednu vatru u par dana.Hvala Cvejo na infomaciju. polako cu da prikupljam informacije od svih proizvodjaca sto nadjem, pa da izaberem.
koliko godina je trajao megal
kod mene Megal trajao 22 godine i naravno ostao sam mu veran ovaj radi vec 6 godina i manji potrosac od prvog jos kada bih toliko i trajao bilo bi super
stari je trosio oko 12 tona uglja za sezonu + drva a novi samo drva i mnogo manje trosi od starog
hahaha
A inace, ja sam 2006te sluzio u 250. raketnoj brigadi, sa ljudima koji su oborili F-117