Ma samo za preklapanje u prskanju i rasturanju djubriva i kad izvlacim spremacem trake za bacanje djubriva.
Za to bih ti izdvojio:
-Triamble cfx 750 light cena je oko 1800e
Triamble cfx 750 klasika okok 2500e ako se dobro secam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma samo za preklapanje u prskanju i rasturanju djubriva i kad izvlacim spremacem trake za bacanje djubriva.
Dolazim u Srem,nevolem kod kuce tu mi zena stalno čantraDragi drugovi i drugarice, u nedelju 31.12.2017. Godine kod mene kuci oko 20h napravicemo neku normalnu zurku, bice piva, viskija, domace rakije, cokolade, kolaca, sokova, rostilja i naravno lepog druzenja. Ko bude zeleo da dozivi te lepe trenutke isto to moze da napravi i kod svoje kuce. Srecna nova godina svima
Ne znam u koju temu bih stavio pa sam se odlucio za ovu. Malopre sam gledao na RTV ( mada vidim da je danas vec repriza ) jednog clana naseg foruma u emisiji "Nase imanje"
https://www.youtube.com/watch?v=tWjQIM0mZ54