U pravu si što se toga tiče i velika većina ljudi na selu zna kolika je razlika između našeg domaćeg i njihovog prerađenog mleka ali se niko ništa ne pita između ostalog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Beše u nekoj temi gde možeš da se žališ,nabrojane par institucija,a i ovde može da se nabroji par objekata,npr ja bih pitao ovako .Ko ti je srušio sneška?
Ko ti je srušio sneška?
Ko ti drma kavez?
Procitao sam juce na FB. Svaka mu cast za komentar.
Da li si znao da postoje ljudi koji imaju patoloski strah od toga da ih kada nesto rade posmatra patka? Zove se antidefobija.O kome se radi? Saznacete za dve godine...
Srecom kod jjove nije patka inace bi se svi antidefobisti razbezali sa forumaDa li si znao da postoje ljudi koji imaju patoloski strah od toga da ih kada nesto rade posmatra patka? Zove se antidefobija.
U najboljem slucaju ces imati preciznost od 3m ali i to je tesko ostvarivo u svakom trenutkuJel koristio neko aplikaciju za navodjenje u poljoprivredi
Ili jednostavno mora da se kupi navigacija?
Mislis da je ipak guska?Srecom kod jjove nije patka inace bi se svi antidefobisti razbezali sa foruma
I ja se kladim da postoji.Postoji i fobija od banane garant..
U najboljem slucaju ces imati preciznost od 3m ali i to je tesko ostvarivo u svakom trenutku
Poslato sa FRD-L09 uz pomoć Tapatoka