Chat 6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Idem u Budimpestu od 10.12 do 15.12,koji granicni prelaz preporucujete. Da li je neko isao na Djalu? Da li su u ovom periodu guzve na Horgosu?
Imaš i Horgoš 2 pored Horgoša 1 ,a imaš i Bačke vinograde (juče sam preko njih bio u HU) 10 min čekanja . Zavisi iz kog pravca dolaziš a definitivno ti je najsigurnije najbliže i najlakše Vatin pa preko RO do segedina.I put je bolji i lakše ti iz VŠ-a .

Е то је најбоље решење. Проверено. Само ја ишао преко Црње.

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга

http://fotkica.com/slike.php?slika=1_116336169_Screenshot_2017-12-04-07-48-47.png

- - - - - - - - - -

Jel mislite ovom putanjom? Da obidjem Temisvar,kakav li je put?

Pozz Marinkovicu, ja sam isao par puta za Madjarsku, i mogu da ti kazem batali ove nase puteve te imas neke ogrenicenje na putu te ovo te ono, idi kroz rumuniju ides od Temisvara na auto-put za Arad to ti autoput A1 (jako dobar auto put) i ides na granicni prelaz NADLAC ali put je jakooo jako dobar i mozes opusteno da stisnes gas do kraja :)
Ako da Bog treba i ja da idem tamo u januaru opet preko granice.

http://fotkica.com/slike.php?slika=1_116336169_Screenshot_2017-12-04-07-48-47.png

- - - - - - - - - -

Jel mislite ovom putanjom? Da obidjem Temisvar,kakav li je put?
Samo teraj do Temišvara i uhvati tablu za Arad i ne razmišljaj o drugoj putanji osim ako nisi avanturista. Svi ovi kraći putevi u principu su regionalni povezuju malte ne svako selo . Sve jedno da li u Srbiji ili RO samo gubiš vreme usporavajući.Pre neku nedelju sam bio u Bokši pre Rešice 4 patrole u 4 sela muka ti da voziš.

Ako ima Waze navigacuju, a vidim da ima, na njoj je svaka patrola policije u Rumuniji oznacena u realnom vremenu. Samo treba da je online.

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока

Samo teraj do Temišvara i uhvati tablu za Arad i ne razmišljaj o drugoj putanji osim ako nisi avanturista. Svi ovi kraći putevi u principu su regionalni povezuju malte ne svako selo . Sve jedno da li u Srbiji ili RO samo gubiš vreme usporavajući.Pre neku nedelju sam bio u Bokši pre Rešice 4 patrole u 4 sela muka ti da voziš.
Потврђујем.

Web katastar ti nudi da vidis vlasnike parcela ako znas broj parcele.

Nada poslednja umire.
Укомбинујеш ГИС Србија и екатастар....све ће ти бити јасно, скоро да ти не треба ни геометар

Nesto mi ne ide da ukombinujem nasao sam brojeve ali satelitski ne mogu.Da li je moguce naci sirine parcela negde?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh